Viime yönä Indianapoliksessa oteltu amerikkalaisen jalkapalloilun finaali Super Bowl XLVI oli odotetusti New York Giantsin suurta juhlaa. Puoliaikaan asti New England Patriots johti ottelua niukasti, mutta sitten Giants sai pelistä kiinni. Hyvät syötönkatkot ja tarkka puolustuspelaaminen saivat pelin painopisteen siirtymään Giantsin puolelle. Pelinrakentaja Eli Manningin tarkat keskitysheitot takasivat New Yorkille voiton ottelusta. Lopputulokseen 21 – 17 päättynyt finaali huipentui viimeisen neljänneksen viimeisellä minuutilla, kun Patriots käytännössä päästi Giantsin tekemään viimeisen touchdownin päästäkseen itse yrittämään viimeisen kerran hyökkäystä. New Yorkin puolustus kuitenkin piti ja mestaruus matkasi ”Isoon Omenaan.” Ottelun MVP:nä, eli arvokkaimpana pelaajana palkittiin juuri Eli Manning.
Amerikan katsotuin televisio-ohjelma ja yksi eniten mainostaaloja keräävä tapahtuma on viikon kestävä kokonaisuus, joka huipentuu itse Super Bowl -päivään ja yksi ottelun kohokohtia on sen puoliaikashow. Tällä kertaa vetovastuun sai popin kuningatar Madonna. Showlava oli valtava multimediarakennelma ja parhaimmillaan mukana oli n. sata tanssijaa ja muusikkoa. Lavalla nähtiin Madonnan lisäksi ainakin Nicki Minaj, LMFAO ja Cee Lo Green. Puoliajan musiikkishow keräsi siis lavalle vuoden Grammy-menestyjät. Ensi vuonna Super Bowl järjestetään New Orleansissa.