Eilen käynnistyi CHL:n kolmas kierros. Suomalaisittain tulokset olivat erinomaiset, sillä kaikki neljä eilen pelannutta suomalaisjoukkuetta varmistivat paikkansa pudotuspeleihin.
Ainoa suomalaishäviö (jatkoajalla) illan otteluissa sattui Tapparalle, joka kuitenkin eteni pudotuspeleihin kahden aiemman voittonsa avulla. Pudotuspeleihin menevät myös Kärpät, Lukko ja TPS.
Torstain tulokset:

Tappara Tampere – Djurgarden Stockholm 2:3 (ja)
Kärpät Oulu – Krefeld Pinguine 4:1
Lukko Rauma – Fribourg-Gotteron 4:2
Black Wings Linz – TPS Turku 2:3 (ja)
CHL:n kolmas pelikierros saatetaan päätökseen tänään. Suomalaisjoukkueista pelivuorossa ovat A-lohkossa vieraskaukalossa SC Bernin kohtaava Helsingin IFK ja N-lohkon huippukamppailussa Frölundan vieraana pelaava JYP.
Bern ja HIFK pelasivat ensimmäiset ottelunsa viime viikolla Espoossa, ja tuolloin IFK oli parempi maalein 3-1. Bern pelasi viime viikolla myös vierasottelun Linköpingiä vastaan. Linköping oli vahvempi rangaistuslaukausten jälkeen maalein 3-2. Näin ollen IFK johtaa lohkoaan, vaikka Bern on pelannut yhden ottelun enemmän.
JYP avasi CHL-peli 3-0 -kotivoitolla Sheffield Steelersistä. Frölunda pelasi myös englantilaisia vastaan kotonaan viime viikolla ja voitti peräti 9-1.
– Muutama klippi ollaan Frölundasta nähty. Vastaan tulee kova ja paljon kokemusta omaava porukka. He liikkuvat erittäin hyvin ja isompi kaukalo saattaa vaatia meiltä hieman totuttelua alkuun. Nyt kun on ns. pakkovoitto otettu, niin lähdetään hakemaan hyvää tulosta Göteborgista, sanoo JYP-hyökkääjä Miika Lahti.
Huomenna CHL:n neljännellä kierroksella ovat tulessa Espoon Blues, TPS, HIFK, KalPa ja JYP.
Suomalaisjoukkueet tänä viikonloppuna:
3. kierros
pe 28.8. klo 20:40 SC Bern – HIFK (MTV Katsomo)
pe 28.8. klo 20:55 Frölunda – JYP (MTV Katsomo ja MTV Sport 1)
4. kierros
la 29.8. klo 18:25 Blues – Grenoble (MTV Katsomo)
la 29.8. klo 18:40 Düsseldorfer EG – (TPS MTV Katsomo ja MTV Max)
su 30.8. klo 15:55 Linköping HC – HIFK (MTV Katsomo ja MTV Max)
su 30.8. klo 15:55 KalPa – Stavanger (MTV Katsomo)
su 30.8. klo 18:55 Sheffield – JYP (MTV Katsomo)
CHL-otteluita voi Suomessa seurata myös MTV:n kanavilla suorina lähetyksinä. Suomalaisjoukkueiden kaikki ottelut lähetetään MTV Katsomossa. Tarkemmat tiedot lähetyksistä MTV:n verkkosivuilta.
Kaikki ottelut ja tulokset CHL:n verkkosivuilla.
(Kuva ottelusta Black Wings Linz – TPS Turku)