Näin Tatli ja Wahlström valmistautuvat puolustamaan mestaruustitteleitään

Espoossa on luvassa perjantaina 18. maaliskuuta nyrkkeilyä suoraan maailman huipulta. Edis Tatli puolustaa euroopanmestarin titteliään ja Eva Wahlstöm maailmanmestaruustitteliään. MTV Katsomon Boxing Night näyttää koko Metro Areena Fight Night -illan suorana lähetyksenä.
Perjantai-illan huuman pääotteluissa Eva Wahlströmin haastajaksi WBC-liiton maailmanmestaruusotteluun saapuu Dahiana Santana Dominikaanisesta tasavallasta. Santanalla on 42 ottelun ammattilaiskokemus. Entinen IBF- ja WBA-liittojen maailmanmestari on otellut urallaan yhteensä 13 kertaa eri titteleistä, voittaen niistä 9. Panokset ovat kovat – tappio voisi pahimmillaan lopettaa Wahlströmin uran.

Illan toisessa mestaruusottelussa Edis Tatli puolustaa Euroopan mestaruuttaan italialaista Massimilliano Ballisaita vastaan. Tatli tietää, että luvassa on kiivasiskuinen kamppailu, ja että vastustaja Ballisai ”osaa lyödä nukuttavasti”.
Suomalaiskaksikon valmistautumista kulissien takana voi seurata MTV Sportin Instagram-tilillä, jonka Tatli ja Wahlström ovat vallanneet käyttöönsä 7. maaliskuuta alkaen.

Tykit kunnos! Ei oo enää montaa kiloa yli. @princetatli #boxingnight

Kuva, jonka MTV Sport (@mtvsportfi) julkaisi


Artikkelikuva: Wikimedia Commons


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...