Valioliiga-tähti tuhosi ökyauton – ”ei haittaa, minulla on kolme lisää”

jeff-schlupp-wikimedia
Viime kaudella Valioliigan mestaruuden voittaneen Leicester Cityn pelaaja Jeff Schlupp hölmöili liikenteessä omistamansa Lamborghinin kanssa.
Kallis musta urheiluauto karkasi kuljettajan käsistä moottoritiellä. Onnettomuuden seurauksena auto törmäsi tien vierellä olevaan puuhun ja romuttui pahoin. Onnettomuuden sattuessa Jeff Schlupp oli matkalla joukkueensa harjoituksiin maanantaina.
Ilmeisesti kaatosateen liukastaman tien olosuhteet yllättivät Schluppin ja hän menetti autonsa hallinnan. Rajusta törmäyksestä huolimatta pelaaja ei loukkaantunut onnettomuudessa. Ambulanssit ja poliisit kiirehtivät paikalle, mutta kuljettaja ei tarvinnut hoitoa.

Silminnäkijöiden mukaan Schlupp ei ollut kovinkaan harmissaan, vaikka hänen kallis urheiluauto tuhoutui onnettomuudessa. Hän oli todennut paikalle saapuneille auttajille, että hänellä on kolme autoa lisää, joista voi valita seuraavan menopelin.
Lamborghinin lisäksi hänen autotallistaan löytyy Range Roverin, BMW:n ja Mercedesin urheiluautot.
Jeff Schlupp on Saksassa syntynyt ghanalainen vasen laitalinkki. Leicester Cityn edustusjoukkueessa hän on pelannut kaudesta 2010-2011 lähtien. Ghanan jalkapallomaajoukkueessa hän debytoi marraskuussa 2011 ystävyysottelussa Gabonia vastaan.
Lähde: The Sun
Kuva: Pierre-Yves Beaudouin/Wikimedia Commons


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.