Yökylässä Maria Veitola -ohjelman tuoreen kauden toisessa jaksossa toimittaja Maria Veitola matkustaa F1-kuljettaja Valtteri Bottaksen luo Monacoon. Ohjelmassa päästään tutustumaan myös Bottaksen puolisoon, kilpapyöräilijä Tiffany Cromwelliin.

Valtteri ja Tiffany asuvat arkisin Monacon-kodissaan, mutta viikonloput sekä lomat he viettävät 15 minuutin päässä Ranskassa sijaitsevalla luksushuvilallaan.

Kun Valtterin ja Tiffanyn suhde muutamia vuosia sitten nousi julkisuuteen, syntyi massiivinen mediakohu, jossa pari joutui rajun ryöpytyksen kohteeksi. Valtteri oli nimittäin juuri eronnut entisestä vaimostaan, ex-kilpauimari Emilia Pikkaraisesta (ent. Bottas), ja lakiteknisesti kaksikko oli edelleen naimisissa.

Yökylässä-jaksossa Veitola kysyy Valtterilta suoraan, miltä somen ikävä palautevyöry tapahtumien aikaan miehestä tuntui.

– En lue mitään saamiani palautteita. Tuntuu, että mitä tahansa nykyään tekee, niin joillain on jotain sanottavaa – antaa heidän puhua. Koirat haukkuu ja karavaanit kulkee. Mieluummin keskityn senkin ajan omaan hyvinvointiin ja niihin asioihin, mistä tykkään, Valtteri alleviivaa ohjelmassa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Samassa yhteydessä Valtteri ja Tiffany kertovat, kuinka heidän rakkautensa sai alkunsa.

Pari tutustui toisiinsa yhteisten urheilijaystäviensä kautta Monacossa paikallisessa pubissa. Molemmat tiesivät toisensa nimeltä, ja Tiffanyn mukaan he juttelivat ensin urheilusta.

– Ajattelin, että hän haluaa olla vain kaveri, mutta sitten yhtäkkiä aloimmekin olemaan enemmän kuin kavereita, Tiffany paljastaa.

Tuohon aikaan Valtterin avioeroprosessi oli vielä kesken.

– Niin… se avioero piti hoitaa siinä välissä, Valtteri tokaisee.

Kuva: MTV

Yökylässä Maria Veitola -ohjelma torstaisin 2.2. alkaen MTV3-kanavalla kello 21.00 ja MTV Katsomossa.

Lue myös:

Valtteri Bottas kohtasi suuria vastoinkäymisiä kotimatkallaan New Yorkista – avautuu painajaismaineesta tilanteestaan!

Valtteri Bottas kommentoi välejään ex-vaimoonsa Emilia Pikkaraiseen: ”Uskon, että oli parempi näin”