Aku Hirviniemi julkaisi vanhan koulukuvan: ”Näytän ihan Kari-Pekka Toivosen pojalta”

Näyttelijä Aku Hirviniemi julkaisi nostalgiaa huokuvan kuvan vuodelta 2003, jolloin hän opiskeli Teatterikorkeakoulussa näyttelemistä. Hän löytää yhdennäköisyyden itsensä ja näyttelijä Kari-Pekka Toivosen väliltä.

– Noin 2003 näytin näyttelijäntyönlehtorini Kari-Pekka Toivosen pojalta. Tyttäreni mielestä pitäis kasvattaa taas pitkä tukka. Pitäiskö? Itselleni plussaa farkuissa roikkuvasta avainnipusta. Oli todella kätevä, Aku kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Aku ja Kari-Pekka Toivanen ovat näytelleet yhdessä muun muassa Varasto-elokuvissa.

Paluu Posse-sarjaan

Tällä hetkellä Akua työllistää MTV3-kanavan Posse-sarjan suorat lähetykset. Hän teki  paluun sarjaan useamman vuoden tauon jälkeen.

– Maikkarilla aloitin aikoinaan tv-hommani. On ollut erittäin mukava hypätä takaisin Posseen. Vain Veronica Verhon kanssa en ole työskennellyt ennen, Aku kertoi taannoin Seiskalle.

Kihlautui juontajan kanssa

Aku kihlautui viime keväänä juontaja Sonja Kailassaaren kanssa. Hän paljasti ilouutisen viime kesänä MTV3-kanavan suositussa Kesäterassi-ohjelmassa.

– Tästähän on jo aikaa siis. Me mentiin kihloihin 2. helmikuuta. Eli se oli klassinen 02.02.2020. Kun näin, että se päivämäärä tuli, niin mulla tuli kiire ja sitten Kinder-munasormuksella pistin sen aamukahvin sekaan ja jouduin elvyttämään, Aku naureskeli lähetyksessä.

Aku ja Sonja ovat pitäneet yhtä jo parisen vuotta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.