Big Brother -voittaja Jasmiina Yildizin taival Selviytyjät Suomi -sarjassa päättyi sairastumisen takia. Hän avautuu tuntemuksistaan Instagram-tilillään.

– Niin se vaan päättyi meikäläisen matka Selviytyjät Suomi -kilpailussa sanoinkuvaamattoman kurjalla ja surkeella tavalla. Olisin sata kertaa mielummin lähtenyt äänestettynä ulos kuin sairastumisen takia, Jasmiina kirjoittaa.

Jasmiina kertoo antaneensa kaiken kilpailulle.

– Taistelin 2,5 viikkoa täysillä. Annoin joka ikisen solun mitä mulla oli. Olin rehellisesti minä ja pelasin peliä omalla tyylilläni. Tiesin etukäteen, että mulla tulee skabassa olemaan rankkaa ja myös sen, että mä en piilottele mun tunteita.

– Halusin silti lähteä mukaan haastamaan itseäni. Osaan olla maailman raskain ja en itsekkään kestäisi itseäni 24/7 joten nostan kyllä hattua jokaiselle saarikämppikselleni. Ootte best ja oon äärimmäisen iloinen, että pääsin teihin tutustumaan.

Hän kertoo olevansa ylpeä omasta suorituksestaan, vaikka on saanut hyvin julmia viestejä tuntemattomilta ihmisiltä. Hän on julkaissut Instagramissa kuvakaappauksen viestistä, jossa tuntematon ihminen haukkuu hänen ulkonäkönsä.

– Oon fiilistellyt jaksoja ja katsonut innolla sitä kuinka selvisin tuosta ja tuosta. Ikävä kyllä, koko syksyn ajat mut on lytätty alimpaan helvettiin. Oon saanut aivan sairaita viestejä ja keskustelu musta eri alustoilla on ollut tosi ilkeetä. Tää on varjostanut mun omaa ilon ja ylpeyden fiilistä.

– Mielipiteitä saa olla ja hyvä niin musta ei tarvitse tykätä ja asioita todellakin hyvissä realityohjelmissa on mahtavaa spekuloida. Koen silti, että en oo ansainnut tätä kaikkea paskaa mitä mun laariin on satanut.

Selviytyjät Suomi -ohjelma Nelosella ja Ruudussa sunnuntaisin kello 19.30.

Lue myös:

Selviytyjät Suomi -kilpailijan terveys pettää kesken kisan – itkuinen osallistuja evakuoidaan saarelta: ”Ei ole voimia”

Selviytyjiin osallistumisella merkittäviä vaikutuksia Helmeri Pirisen ja Anu-rakkaan suhteeseen – ”Täytyy osata pyytää anteeksi”