Cheek ja pokeritähti Jens Kyllönen hankkivat Suomen ensimmäisen "kuiskaten kulkevan" moottoriveneen

Suomalainen Q-Yachts on työskennellyt vuosia sen eteen, että tulevaisuudessa moottoriveneilyn tulevaisuus on puhdasta ja liki äänetöntä.
Tähän ajatukseen ihastuivat myös Suomen menestynein rap-artisti Cheek eli Jare Tiihonen ja pokeritähti Jens Kyllönen. Ystävykset ostivat ensimmäisenä maailmassa Q-Yachts yhtiön Q30-veneen.
– Tämä on uuden ajan alku. Heidän arvomaailmansa kohtaa Q-Yachtsin periaatteet ja siksi olemme enemmän kuin innoissamme, että Jare ja Jens ovat ensimmäiset Q 30 veneen omistajat maailmassa, kertoo Q-Yachts Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Janne Kjellman.
Q-Yachts on vuosia kaikessa hiljaisuudessa kehitellyt markkinoille uniikkia konseptia moottoriveneilystä. Hiljainen ja täysin sähköllä toimivan veneen on tarkoitus tuottaa samankaltaisia tuntemuksia kuin purjehtiessa: Voit kuulla ympärillä olevan luonnon ilman moottorin läpitunkevaa ääntä. Mikä parasta Q30 veneen voi ladata missä tahansa satamassa tai vaikka mökillä olevasta tavallisesta pistorasiasta. Q-Yachts lanseerasi Q30 veneen vain muutama kuukausi sitten markkinoille.
– Törmäsin kansainvälisellä Hypebeast Instagram -tilillä kuvaan Q30 veneestä. Aloin tutkimaan mikä vene oli kyseessä ja ilokseni löysin tiedon, että se on suomalaisen Q-Yachtsin vene. Ei mennyt montaa tuntia, kun olimme Jensin kanssa jo ensimmäisellä koeajelulla, Jare Tiihonen kertoo.
– Olin etsinyt cruisailuun sopivaa venettä jo hetken aikaa. Veneen upea muotoilu ja se, että se käy sähköllä tekivät minuun vaikutuksen. Q30 on todella spesiaali. Ollaan Jaren kanssa iloisia, että ollaan ensimmäisen Q-Yachtsin Q30 -veneen omistajat, Jens Kyllönen lisää.
Q30 on lippulaiva Q-Yachtsille. Sen muotoilu, hiljaisuus ja ainutlaatuinen ajokokemus ovat veneen valttikortteja. Q-Yachtsin tavoite on selkeä: Olla tulevaisuudessa veneilyn Tesla.
Alla video kaksikosta cruisailemassa uudella veneellään.

Q30-sähkömoottoriveneen pituus on 9,3 metriä, kulkunopeus 9 solmua ja huippunopeus 15 solmua. Kantama on 30 kWh:n akulla 42 meripeninkulmaa ja 60 kWh:n akulla 80. Huippunopeudella kantama on akusta riippuen 22 tai 40 meripeninkulmaa. Veneen suositushinta on 30 kWh:n akulla 225 000 €.
Kuva: Q-Yachts.com


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.