Love Island -ohjelman Pauliina ja Sami vahvistavat suhteen – ”Kaveritkin voi harrastaa seksiä”

Love Island Suomi -ohjelman toiselle kaudelle osallistuneet Pauliina ja Sami ovat vahvistaneet pitkään ympärillään velloneet seurusteluhuhut. He osallistuivat tosi-tv-ohjelmaan samaan aikaan, mutta rakastuivat vasta kuvausten päätyttyä.

Nyt Pauliina on julkaissut Instagramin tarinaosiossaan useita videopätkiä, joissa kaksikko vastaa fanien esittämiin kysymyksiin suhteestaan. Pauliina kertoo muun muassa suhteen alkaneen kaveripohjalta.

– Oltiin oikeesti vain kavereita noin vuoden ajan Love Islandin jälkeen. Ei pussailua, ei mitään ollut silloin, Pauliina paljastaa.

Jos Pauliinan kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen myös täältä.

Pariskunnalta on kysytty myös sitä, milloin he huomasivat, että kyseessä oli enemmän kuin kaverisuhde. He kertoivat yhteistuumin tämän tapahtuneen viime vuodenvaihteen aikoihin Samin ollessa lomailemassa Thaimaassa.

– Kun Sami lähti jouluksi ja uudeksivuodeksi Thaimaahan, niin mulla tuli vaan hirvee ikävä. Sit mä ehkä tajusin, Pauliina kertoo.

Jos Samin kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen myös täältä.

Eräs seuraajista haluaa tietää, miksi kaksikko pysyi kavereina niin pitkään. Pauliina kertoo punninneensa paljon mahdollista epäonnistumista ja kaverisuhteen menettämistä, johon Samilla on heti suora vastalause.

– Kyllä kaveritkin voi harrastaa seksiä, mies heittää.

Pauliina seurusteli aiemmin Samin ystävän kanssa

Pauliina seurusteli Love Island Suomi -ohjelman myötä myös kuukauden ajan Ville Toivosen kanssa, joka erosi hiljattain Salkkarit-näyttelijä Jasmin Voutilaisesta. Ville ja Sami ovat hyviä ystäviä keskenään, joten seuraajia kiinnosti myös se, kuinka Ville reagoi ex-tyttöystävänsä ja ystävänsä seurusteluun.

– Sami on enemmän puhunut tästä Villen kanssa, ja mitä mä oon ymmärtänyt, niin hyvin on ottanut, Pauliina vastaa kysyjälle.

Pauliina myös muistuttaa, että koska oli Villen kanssa yhdessä vain kuukauden, ei hän koe Villeä varsinaisesti entisenä kumppaninaan.

– Ymmärrän, että moni näkee asian eri tavalla, mutta mä koen itse sen näin, ja siksi en näe mitään väärää siinä, että olen Villen kaverin kanssa yhdessä, hän toteaa.

Lue myös:

Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen erosi tosi-tv-poikaystävästään: ”Olen itkenyt surusta ja pelosta”

Katso kuvat! Sara Chafakin suhde Love Island -komistukseen paljastui – julkaisivat somessa lomakuvia Turkista

Love Islandin Veera Virta huokuu seksiä pikkuisessa leopardimekossa!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.