Salarakkaana julkisuuteen noussut kohukaunotar Marika Fingerroos käsittelee Metropolin vlogissa julkisuuden tuomia hyötyjä ja varjopuolia.

– Sosiaaliseen mediaan alkaa ilmestyä ilkeitä kommentteja siinä vaiheessa, kun ihminen mielletään julkisuuden henkilöksi. Se on säälittävää touhua tuntemattomilta ihmisiltä! Kun olet julkisuuden henkilö, olet vapaata riistaa kaikille. Moni on tehnyt sen virheen, että on antanut itsestään liikaa ja sen takia ihmiset pääsevät iskemään julkkiksen heikkoihin kohtiin. Tämän takia olen itse ollut tosi tarkka, mitä olen kertonut omasta elämästä, Marika kertoo vlogissaan.

Hän lukee vlogissa karuimmat viestit, joita on saanut. Metropolin viihdetoimitus on poiminut viestit keskustelupalstoilta.

– Itse lopetin keskustelupalstojen lukemisen jo 15 vuotta sitten. Niistä tuli paska fiilis.

– Nyt tein päätöksen, että olen valmis lukemaan vlogissani ääneen itseeni kohdistuvia kommentteja. Joukossa on sekä hyviä että huonoja kommentteja. Ymmärrätte varmasti, miksi näitä ei ole kiva lukea.

Lue myös:

Marika Fingerroos poseeraa syntisen seksikkäässä punaisessa pitsiasussa – katso kuuma kuva!

Marika Fingerroos esittelee vuoden syntisimmät joululahjat: ”Löytyy muutakin kuin dildoja”

Marika Fingerroos paljastaa, miksi lopetti yhteistyön Martina Aitolehden kanssa: ”Hänen käytöksensä herätti myötähäpeää”