Minna Kuukka on MasterChef VIP -voittaja – lahjoitti 10 000 euron voittopotin hyväntekeväisyyteen!

MasterChef VIP -voittajaksi MTV3-kanavalla tiistai-iltana nähdyssä finaalijaksossa kruunattiin radiotoimittaja Minna Kuukka. Voittajan valinnan tekivät katsojille tutut tuomarit Sikke Sumari, Tomi Björck ja Kape Aihinen.

MasterChef-tittelin lisäksi Minna pääsi lahjoittamaan 10 000 euroa valitsemalleen hyväntekeväisyyskohteelle. Hän valitsi lahjoituskohteekseen Helsingin yliopiston syöpätutkimusrahaston.

– Tutkimusryhmät tekevät tärkeää työtä, jotta hoito ja tutkimus kehittyvät ja on hienoa, että näin välillisesti kokkailuni voi tukea heidän työtään, Minna perustelee valintaansa.

Finaalitehtävänä oli valmistaa puolentoista tunnin aikana vapaavalintaiset alku- ja pääruoka. Ruokien tuli kuvastaa finalistien persoonallisuutta sekä heitä itseään MasterChef-kokkeina. Minna valmisti alkuruoaksi lohicarpaccion ja pääruoaksi sous vide -kypsennettyjä täytettyjä broilerin rintafileitä itse tehdyn yrttisen fetapastan kera. Toisena finalistina ja Minnan kilpakumppanina kisaamassa nähtiin tubettaja ja viihde-esiintyjä Miska Haakana.

Lue myös:

Oho! MasterChefissä kilpaileva Olga Temonen hämmästyttää uudella aluevaltauksellaan:”Ei mitään järkeä!”

MasterChef palaa ruutuihin VIP-versiona – katso ketkä julkkikset kisaavat voitosta!

Patrik on MasterChef 2020 -voittaja – kohtasi ohjelman aikana yllättävän ongelman lähipiirissä!


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta