MasterChef VIP -ohjelman tuoreella kaudella kilpaileva näyttelijä Olga Temonen paljasti hiljattain omalla Instagram-tilillään avaavansa pitserian.

Temonen kertoo postauksessaan, että perustaa uuden ravintolansa hänen naapurissaan sijaitsevaan vanhaan koulurakennukseen.

– Tähän ei enää järkipuheet auta: Ostin mun yritykselle tällä viikolla meidän kotieläinpihan naapurista tällaisen vanhan koulun, johon aion perustaa pitserian, Temonen kirjoittaa Instagramissa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Näyttelijä lisäsi julkaisunsa yhteyteen kaksi kuvaa, joissa näkyy 1900-luvun alkupuolelta peräisin oleva keltainen puutalo, johon Temonen aikoo ravintolansa sijoittaa.

– Koska on valmista, en osaa sanoa, riippuu paljon myös koronasta, mutta tavoite olisi tämän vuoden puolella, Temonen avaa.

Temonen myöntää suunnitelmansa olevan varsin rohkea, mutta innostustaan hän ei peittele.

– Ei mitään järkeä, mutta olen aivan innoissani! nainen hehkuttaa.

Monet julkisuudesta tutut henkilöt ovat iloinneet Temosen uudesta projektista yhdessä tämän kanssa kuvan kommenttiosiossa.

– OLGA!!!! Ja mun lempiruoka!!! tähtitoimittaja Maria Veitola kirjoittaa lukuisten emojien kera.

– Wau!!! ihastelee näyttelijä Aku Hirviniemi.

– AIVAN UNELMAA! ONNEA! ylistää juontaja Minna Kuukka.

Lue myös:

Maria Veitola julkaisi persoonallisen perhekuvan – juhlisti parisuhteensa vuosipäivää: ”Rakastaminen on sitkeyslaji”

Irina Vartia jättää Salatut elämät -sarjan – syynä muuttunut ilmapiiri ja median kohtelu: ”Koen, että siinä on naisvihaa ja esineellistämistä”

BB-tähti Suvi Pehkonen avoimena MS-taudistaan: ”En uskalla liikkua yksin missään”