Saitko hankittua Lidl-lenkkarit? Ainakin moni jäi niitä ilman, vaikka liikkeeseen olisi mennyt jo heti kun se avautui. Tällaista suosiota saattoikin odottaa, koska kun lenkkarit lanseerattiin Saksassa, ne myytiin myös siellä heti loppuun. Sen jälkeen niitä alettiin myydä Saksan eBayssa huimilla hinnoilla.

Nyt kun näitä aprillipilasta syntyneitä Lidl-lenkkareita alettiin myydä Suomessa 23. huhtikuuta, myytiin ne aamuun mennessä lähes loppuun myös Lidlin omassa Sportyfeel-verkkokaupassa. Verkkokauppamyynti aukesi heti puolen yön jälkeen, ja aamulla oli enää muutamaa kokoa jäljellä. Puoli yhdeksän maissa verkkokaupan lenkkarit oli jo myyty loppuun jokaista kokoa myöten.

Lenkkareita alkoi ilmestymään Tori.fi-myyntiin heti klo 8 jälkeen, jolloin niitä oli ehditty myydä jo kivijalkaliikkeissäkin. Lidl myi lenkkareita 14,90 euron hintaan, mutta onnekkaat lenkkarien ostajat yrittävät myydä niitä netissä nyt jopa huikeaan 1500 euron hintaan, ja joku on laittanut hinnaksi jo usean miljoonan euron. Osa myy vähän maltillisemalla hinnalla.

Kuvat: Tori.fi