Tältä kuulostaa edesmenneen Alexi Laihon uusi kappale, jonka julkaisua kitaristi ei malttanut odottaa!

Edesmenneen Children of Bodom -yhtyeen kitaristi Alexi Laiho ehti äänittää ennen kuolemaansa uuden Bodom After Midnight -yhtyeensä kanssa liudan uusia kappaleita. Tiistaina (30.3.) saatiin esimakua 23. huhtikuuta ilmestyvästä Paint the Sky with Blood -EP:stä, kun yhtye julkaisi nimikkoraidan ja siitä kuvatun musiikkivideon.

– Kuten me muutkin, Alexi oli erittäin innoissaan näistä kappaleista eikä malttanut odottaa niiden julkaisua, joten olemme iloisia, että voimme täyttää hänen toiveensa. On sanomattakin selvää, että olemme otettuja ja ylpeitä siitä, että saimme olla mukana hänen viimeisessä luovassa työssään, ja tuomme sen nyt kaikkien kuultavaksi juuri niin kuin hän halusikin. On aika päästää peto vielä kerran irti ja juhlia Alexin musiikkia, perintöä ja miestä itse, yhtyeen jäsenet kertovat tiedotteesta.

14-minuuttinen EP pitää sisältää kolme kappaletta.

Bodom After Midnight -yhtyeen muodostivat Alexi Laiho, kitaristi Daniel Freyberg, rumpali Waltteri Väyrynen (Paradise Lost), basisti Mitja Toivonen (ex-Santa Cruz) ja live-kosketinsoittaja Vili Itäpelto.

Alexi kuoli viime joulukuussa vain 41-vuotiaana.

Lue myös:

HS julkaisi kitaristi Alexi Laihon kuolinilmoituksen – Kelli-puoliso ei päässyt siunaustilaisuuteen

IS: Alexi Laiho ei koskaan eronnut ensimmäisestä vaimostaan – avioliitto Kelli Wrightin kanssa ei ollut virallinen

IL: Alexi Laihon omaiset ja leski keskellä massiivista riitaa – kitaristilegenda voidaan haudata vasta osapuolten päästessä yhteisymmärykseen


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.