Tubettaja Jake Paul mukana ostoskeskuksen ryöstössä Arizonassa – ”En kannata väkivaltaa, ryöstelyä tai lain rikkomista”

Vine-sovelluksesta julkisuuteen noussut Youtube-tähti Jake Paul, 23, on ollut mukana Arizonan protesteissa, jotka kärjistyivät ryöstelyihin ja räjäyttelyihin ostoskeskuksessa, kertoo uutismedia TMZ.

Paulin osallisuus tallentui videolle, josta monet fanit suuttuivat ja sanoivat hänen olleen paikan päällä vain julkisuuden takia.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täällä.

Paul ei itse ryöstänyt mitään videolla ja julkaisi tekstin omassa sosiaalisessa mediassaan, jossa hän sanoo halunneensa vain kuvata tilannetta.

— Ollakseni täysin selvä, minä tai kukaan porukastamme ei osallistunut ryöstelyyn ja vandalisointiin. Olimme mukana päivällä protestoimassa rauhallisesti yhtä maamme epäoikeudenmukaisinta tapausta vastaan, ja myöhemmin meitä kaasutettiin kyynelkaasulla, koska kuvasimme raakoja tapahtumia Arizonassa, Jake Paul kirjoitti.

— Minä en kannata väkivaltaa, ryöstelyä tai lain rikkomista, mutta ymmärrän ihmisten vihan ja turhautumisen joka johti todistamaamme tuhoon – ja vaikka se ei ole vastaus, ihmisten pitää nähdä se, jotta voimme edetä asiassa terveellisellä tavalla.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:
George Floyd kuoli 20 dollarin tähden – näin Yhdysvaltain mielenosoitukset saivat alkunsa


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.