Anopin sanoin: ”Abortti pitää tehdä!”

Tänä perjantaina Nikotellen -studiossa Niko Saarinen ja aisaparina ei suinkaan juontajakaksikko Jenna Mäkikyrö – vaan äiti rakas!

Tämän kertainen podcast-jakso on nauhoitettu etukäteen, sillä tällä hetkellä Niko on Selviytyjät Suomi -sarjan kuvauksissa. Näin ollen myös muutama seuraava jakso on etukäteen nauhoitettu ja luvassa on teemajaksoja.

Miltä tuntuu, kun mä soitan kertoakseni, että osallistun taas johonkin realityyn?

– Voi ei, taas se lähtee häviämään johki kilpailuun! Äiti reagoi.

– Et sä voi noin sanoa! Niko huudahtaa.

Nikon äiti on sitä mieltä, että Niko ei koskaan voita vaikka kuinka yrittää. Äiti toivoo, että poika joskus pärjäisi ja pääsisi pidemmälle. Käy kuitenkin ilmi ettei äiti edes seuraa sarjoja, joihin Niko osallistuu.

Podcastissa käydään läpi myös hieman Nikon reality-historiaa ja menneitä lööppejä. Miltä äidistä on tuntunut, kun poikaa on riepoteltu? Millaista kohtelua äiti on saanut osakseen?

Saarinen kertoo myös eräästä erityisen ikävästä sopasta, joka syntyi kostean baari-illan päätteeksi. Käy ilmi myös ettei äiti ole pahemmin lööppejä seurannut, eikä kohuja kommentoinut, mutta yhtä asiaa äiti on kommentoinut koko 12 vuotisen historian aikana.

– Vuos oli 2009 ja sä luit teksti tv:stä, että mä oon muuttamassa mun silloisen poikaystävän kanssa yhteen. Ja sitten soitti äiti.

Tunnolliset kuuntelijat tietävät, että Nikon äitiä on aikaisemmin kielletty kuuntelemasta Nikotellen-podcastia, onko lupauksesta pidetty kiinni?

Podcastin loppupuolella Niko ja äiti avaavat menneisyyttään ja suhteitaan. Nikon syntyä ja äidin nuoruutta. Puhutaan myös hieman tulevaisuudesta ja tulevaisuuden toiveista.

Kuuntele sydämellinen jakso tästä tai alta.

Jakson voi kuunnella myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Sarja löytyy myös Apple Podcasteista.

Podcastin ja www.tinderinparhaat.com tarjoaa www.metropoli.net

Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.