Seuraa Nikotellen-podcastia Spotifyssa, niin osallistut Netflix-lahjakorttien arvontaan!

Niko Saarisen podcastin uusimman jakson vieraana on eilen 30 vuotta täyttänyt Henna Kalinainen.

Alunperin jalkapalloilija Mikael Forssellin salarakkaana vuonna 2008 julkisuuteen noussut tanssijakaunotar tunnettiin seuraavaksi BB-Hennana ja myöhemmin BB-Antin eli Antti Kurhisen vaimona. Vihkiminen tapahtui Big Brother -ohjelmassa.

Henna paljastaa nyt Nikolle erittäin avoimessa haastattelussa, mikä piili villien alkuvuosien lööppien takana ja miksi hän lähti mukaan jos jonkinlaisiin kohutempauksiin. Tosi-tv-kilpailuohjelmista ei nimittäin maksettu mitään korvauksia, ellei selviytynyt voittajaksi. Juorulehdet puolestaan olivat valmiita maksamaan lähes mistä tahansa kohusta, ja tätä myös Henna osasi sekä halusi tuolloin käyttää hyväkseen.

Henna kertoo, että sen jälkeen kun hän ei enää halunnut olla julkisuudessa, hän ei luonnollisesti myöskään enää saanut rahaa siitä. Julkisuus ei kuitenkaan kadonnut, vaan kirjoittelu hänestä jatkui. Hän antaa podcastissa tärkeitä neuvoja, mitä asioita täytyy muistaa, jos haluaa julkisuuteen. Hän myös muistuttaa, että sekoilu on out!

Kuuntele alta Nikotellen-podcastin erittäin valaiseva Henna Kalinaisen haastattelu.

KUUNTELE PODCAST SPOTIFYSSA

Kaikkien Spotify-seuraajien kesken arvotaan Netflix-lahjakortteja, joten seuraa Nikotellen-podcastia Spotifyssa, niin osallistut arvontaan!

Podcast on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Tsekkaa Nikotellen-sarjan muutkin jaksot!

Osa 1, julkkisten sinkkuus – vieraana BB-Jonna

Osa 2, täyslaidallinen eduskuntavaalien julkkisehdokkaista

Osa 3, vieraana TIS-Jenna – miten sun kroppa kesti?

Osa 4, Amanda Harkimolle tarjottiin huikeaa summaa esiintymisestä alasti tv-sarjassa

Osa 5, vieraana uuden viihdeohjelman juontajat Senja ja Henryk