Tämänpäiväinen Nikotellen -jakso on juhlajakso, nimittäin viideskymmenes jakso!

Nikon ja Jonnan terveiset heti alkuunsa kuuluvat: ”Tämä on se internetin pimeä puoli ja itse olet polkusi valinnut.”

Jakson alussa pohditaan jakson teemaa, sillä kuuntelijat ovat todella kovasti toivoneet ”seksijaksoa”, mutta podcast -kaksikko toteaa, että jokainen jakso on enemmän tai vähemmän seksijakso! Lopulta tämänkertaiseksi teemaksi valikoituu ”Kumman kaa?”, joka myös osoittautui erittäin suosituksi jaksoksi, kun ensimmäinen laatuaan tuli ulos 20. joulukuuta 2019. Jakson voit kuunnella täältä.

Legendaarinen Kumman kaa -peli alkaa Adam Levinellä. Kuuntele mitä mieltä Niko on tästä vaihtoehdosta ja mitä Niko puolestaan tarjoaa vastineeksi. Nikon valinta on todella yllättävä! Jonna kuvailee kyseistä henkilöä hieman pahaksi pojaksi. Ja keskustelu suistuukin hetkeksi pois raiteiltaan, kun Nikon mielikuvitus herpaantuu härskiksi.

Seuraavaksi Jonna tarjoilee todellisen lihaskimpun, kun taas Niko puolestaan ehdan naapurinpojan. Kuinka tässä käy? Tuleeko vaihtokaupat vai viekö jomman kumman valinta selvästi voiton?

Seuraava vaihtoehto ei sytytä Nikoa, ei sitten ollenkaan. Jonna ihmettelee tätä ääneen, mutta toteaa ettei miehestä tulee ainakaan riitaa (samaan aikaan taustalta kuuluu ”luontoääniä”, kun siidertölkki sihahtaa).

Hetkeksi Kumman kaa -teema unohtuu, kun keskustelu lähtee tuttuun tapaan rönsyilemään ja Niko esittää todella ällöttävän kysymyksen. Jonna ei ylläty mistään ja vastaa kylmänviileästi esitettyyn kysymykseen. Lopulta Niko ei kykene jatkamaan keskustelua, jonka itse aloitti.

Lopulta, kun kaksikko palaa alkuperäisen aiheen pariin, heittää Niko sellaisen vaihtoehdon, että oksat pois!

-V*ttu mikä mies!, kommentoi Jonna.

-Mulla alkaa ujosti seisomaan, ku mä katon tätä kuvaa, kommentoi puolestaan Niko. Jonnan ehdottama herra unohtuukin sen sileän tien. Mies on tuttu mm. Rahapaja -sarjasta, joka on Netflixin kaikkien aikojen katsotuin yksittäinen sarja.

Nikotellen -podcastissa käydään keskustelua myös Tiger King -sarjasta ja tämän päähenkilöstä. Niko ennakoikin lööppiä hänestä ja Joe Exoticista ja yht’äkkiä englannin kieli taittuu varsin liukkaasti. Nikosta kuoriutuukin todellinen kielinero ja kenties hän on seuraava Sara Forsberg, joka aikoinaan nousi suosioon YouTubesta ja matkusti Yhdysvaltoihin luomaan uraa. Myös Jumanji -elokuva mainitaan – koska siinä on komeita miehiä.

Kuuntele tuoreesta jaksosta ketä ovat kaikki nämä ”Kumman kaa” -miehet ja mihin kaikkialle podcastissa eksytään, ihan vahingossa? Hups.

Niko lukee ohjelmassa myös viikon oudoimman Tinder-profiilin uudelta sivustolta: www.tinderinparhaat.com.

Kuuntele Nikon ja Jonnan K18-podcast alta tai täältä!

Jakson voi kuunnella myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Sarja löytyy myös Apple Podcasteista.

Podcastin ja www.tinderinparhaat.com tarjoaa www.metropoli.net

Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen.