Nikotellen 2.0 -podcast jatkuu seitsemännellä jaksolla ja jälleen kuullaan kuumia paljastuksia. Juuri kun viime jaksossa Jonna Saari kertoi päätyneensä sänkyyn homomiehen kanssa, nyt Niko Saariselle kävi lähes samoin, sillä hän löysi itsensä sängystä heteromiehen kanssa.

Jonna kertoo saaneensa kahdelta mieheltä ehdotuksen kimppaseksiin ja innostui asiasta suuresti, mutta miten sitten kävikään. Kuuntele ohjelmasta!

Tässä jaksossa Niko ja Jonna vastaavat kuuntelijoiden kysymyksiin, joiden myötä kuullaan uusia paljastuksia, jotka saavat monien korvat punoittamaan. He muun muassa kertovat tutun suorasanaisesti noloimmat seksikokemuksensa. Kuuntele, kumpi sanoo näin: ”Sen alapää… se oli kuin puun kanto!” tai: ”Jos olisin antanut hänelle, olisin vieläkin vaipoissa!” Tai näin: ”Tolla on varmaan melko moinen mela, mut ei ollut!” Entä kumman he kestäisivät ennemmin, klamydian 6 kertaa, vai pettämisen kerran?

Niko ja Jonna kertovat myös avoimesti, mistä toistensa piirteistä he pitävät ja mitkä ärsyttävät heitä.

Hauskoista vastauksista saadaan myös erinomaisia vinkkejä erilaisiin haastaviin tilanteisiin parisuhteessa. Kuulemme myös, kumpi oli parempi festari, RMJ vai Weekend?

Kuuntele alta Nikotellen 2.0, osa 7.

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Voit kuunnella jakson myös täällä.

Tsekkaa Nikotellen 2.0 -podcastin muutkin jaksot!

Osa 6

Osa 5

Osa 4

osa 3

Osa 2

Osa 1

Nikotellen-podcastin ensimmäisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.