Niko Saarisen ja Jonna Saaren supersuosittu Nikotellen-podcast on tullut tunnetuksi harvinaisen suorasta ja sensuroimattomasta puheesta. Sarjan kuulijat ovat mielissään siitä, että kaksikko juttelee avoimesti asioista, joista he itse eivätkä muutkaan kehtaa puhua.

Nikotellen-podcastin uusimmasta jaksosta piti kaksikon mukaan tulla positiivinen ja kesy, mutta toisin kävi. Tämä jakso ei sovellu alle 16-vuotiaille!

Niko oli pyytänyt työkavereilta puheenaiheita, joista he halusivat kaksikon juttelevan. Ensimmäisenä aiheena oli kuristaminen (hapenpuute) ja dominointi/alistaminen.

Niko aloittaa myöntämällä, että oli Fifty Shades of Grey -elokuvan nähtyään alkanut innostua hieman tuhmemmistakin touhuista. Nikon mielestä on kiihottavaa, jos ”joku ottaa ohjat hyvällä tavalla sängyssä.” Jonna yhtyy tähän ja myöntää, että ”vallankäyttö, jossa otetaan ’vähän väkisin’, kiinnostaa.”

Sitten Jonna täräyttää paljastuksen, joka saa Nikon menemään pois tolaltaan. Jonna kertoo, että eräs mies osteli hänelle korkokenkiä ja saappaita sekä sukkahousuja: ”Sitten hän repi sukkahousut ja halusi runkata korkokengille ja saappaille.” Jonna jatkaa, että mies halusi Jonnan myös painelevan korkokengillä hänen kiveksiään. Lisäksi tämä jalkafetissistä innostunut mies halusi haistella Jonnan jalkoja ja varpaita pitkien työpäivien jälkeen ja samalla ”veti käteen”. Niko järkyttyy kuulemastaan, koska inhoaa haisevia varpaita, mutta Jonnan mielestä asiassa ei ollut mitään ihmeellistä.

Jonna kertoo erään toisen miehen purreen häntä niin kovaa korvaan, että siihen tuli mustelma. Jonna ei pitänyt siitä eikä halua enää lähteä alistamistouhuihin, ellei kyseessä ole jo vakiintuneempi suhde. Tosin käsien sitominen on Jonnan mielestä kiihottavaa.

Niko puolestaan suosittelee yhtä alistamisleikkiä, josta hän itse nauttii: ”Toinen sitoo sun silmät ja tekee sulle jotain. Siihen tulee ekstranautinto, koska periaatteessa sä et tiedä yhtään mitä se toinen tekee sulle.” Niko kertoo myös olleensa ”exien kanssa käsiraudoissa”.

Sitten on Nikon vuoro yllättää Jonna: ”Oon haistellut exän boksereita pyykkikorista. Se kiihotti mua.” Jonna nauraa, että käykö Niko haistelemassa Alepa-fillareiden satuloitakin.

Vaikka alistamisleikit kiinnostavat molempia jonkin verran, kumpikaan ei usko toisen satuttamiseen. He liputtavat enemmänkin ”normaalin” seksin puolesta. Mutta mikä on heille normaalia seksiä? Kuuntele podcastista!

Tästä jaksosta selviää myös, miksi miehet eivät yleensä halua katsoa naista silmiin seksin aikana ja mikä saa Jonnan miettimään seuraavaa: ”Onko sulla jotain vikaa kullissa, vai mitä salaat?”

Kuuntele Nikon ja Jonnan ronskit paljastukset Nikotellen-podcastin uusimmasta jaksosta alta tai täältä!

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Metropoli ja Nikotellen ovat myös Instagramissa.