Viime viikolla matkustin Leville, missä sain elämäni ensimmäisen ennustuksen shamaanilta. Olin ennustuksen jälkeen sanaton, koska tuntui siltä, että shamaani onnistui lukemaan hyvin ääneen ajatuksiani ja tulevaisuuden toiveitani.

Ennustus oli sisällöltään sen verran hyvä, ettei minun tarvitse pelätä tulevaa. Olen vältellyt aiemmin ennustajalla käymistä, koska olen pelännyt, että jos ennustaja näkee kohdallani jotain ikävää, alan elämään myös sen mukaisesti.

Minun oli tarkoitus viettää Levillä torstaista sunnuntaihin, mutta jäin sinne muutamaksi ylimääräiseksi päiväksi rentoutumaan. Levi muistuttaa minua lapsuudesta Ylivieskassa, missä talvet olivat kylmiä ja lumisia. Ja toppahousuja pidettiin päällä joka päivä. Koska en ole Lapista, Levillä oleminen on joka kerta yhtä eksoottinen kokemus. Jos saisin valita, viettäisin kaikki jouluni siellä.

En ole huippulaskettelija, mutta aion opetella siinä todella hyväksi tänä talvena. Olen urheilullinen, joten uskon, ettei minulla tule ongelmia laskettelemisen kanssa.

Alla olevassa vlogissani nähdään myös yllätysvieras: ex-miesystäväni Stefan. Hän on minulle edelleen läheinen ihminen. Oli ihanaa, että hänkin sai olla osana ennustusta. En olisi ihan heti uskonut, että hän suostuu vlogiini, koska hän on kamerasäikky.