Vegaani yksinhuoltajaäiti saa energiaa juomalla joka aamu siemenneste-smoothien

Nykyisin on tarjolla kaikenlaisia dieettejä ja terveysruokia, joiden avulla pyritään virkistämään niin kehoa kuin mieltäkin.

Monet vannovat pelkän kasvisruoan nimeen. Vegaanien määrä maailmassa onkin kasvanut hurjasti viime aikoina. Esimerkiksi vuonna 2017 lihattoman ruoan kysyntä kasvoi peräti 987 prosenttia ja vegaanius on ollut vuoden 2018 suurin ruokatrendi.

Vegaanin ruokavaliosta puuttuu kuitenkin joitakin aineksia, joita tarvitsemme päivittäin, joten ne täytyy hankkia muista lähteistä.

Personal trainer ja ravintoasiantuntija Tracy Kiss, 29, huomasi että hänen vegaaniruokavaliostaan puuttui B12-vitamiinia. Hän luki tietoa miehen sperman ravintoarvoista ja huomasi, että siinä on paljon B12-vitamiinia, joten hän päätti kokeilla sitä.

Kahden lapsen yksinhuoltajaäitinä Kissillä ei ollut toimittajaa spermalle, mutta hänen onnekseen hänen hyvä miespuolinen ystävänsä on suostunut toimittamaan sitä hänelle kolme kertaa viikossa.

Aluksi ystävä ei ollut innostunut spermansa luovuttamisesta, koska pelkäsi naisen hedelmöittävän sillä itsensä, mutta Kiss sai hänet lopulta uskomaan tarkoitusperiinsä, joihin ei kuulunut raskaaksi tuleminen. Kiss kuitenkin testautti miehen sukupuolitautien varalta.

Kiss huomasi spermalla olevan hyviä vaikutuksia itseensä ja nauttii sitä nyt annoksen joka päivä. Sekoittamalla sperma-annoksen baananien, siemenien ja mantelimaidon sekaan hän saa ravinteikkaan smoothien, jonka hän juo joka aamu.

Kiss kertoo olleensa ennen väsynyt ja ponneton, eikä hänellä tuntunut olevan energiaa oikein mihinkään, mutta nyt uuden spermadieetin ansiosta hänellä on paljon virtaa ja mielialakin on kohentunut.

Kiss kertoo, että jokainen spermaerä maistuu erilaiselta, riippuen siitä mitä hänen ystävänsä on syönyt. Hän on pyytänyt miestä varoittamaan etukäteen, jos hän on juonut alkoholia tai syönyt jotain pistävän makuista, kuten parsaa, jotta tietää olla juomatta sitä raakana.

Kissin mukaan ananas ja piparminttu saavat sperman maistumaan paremmalta, mutta hän yleensä ”ottaa sitä mielellään suoraan lusikasta”.

Kiss myöntää, että kaikki eivät jaa hänen innostustaan sperman juomiseen, vaikka hänen mielestään ”yksi teelusikallinen on täynnä uskomatonta hyvyyttä”.

Juomisen lisäksi Kiss käyttää spermaa myös kasvoilleen pitääkseen ihonsa nuorena. Hän kertoo, että se on parantanut hänen ihoaan.

Tulevaisuudessa Kiss toivoo löytävänsä itselleen miehen, jolta hän saisi tarvitsemansa spermat helposti ja päivittäin.

– Haluan suhteen, jossa kumppanini kysyy minulta joka aamu, haluanko smoothieeni yhden vai kaksi annosta spermaa!”

View this post on Instagram

A big part of working out and getting fit is having the confidence to step out in public for a workout. It takes a lot to accept your faults and recognise what you want to change about yourself and I know how embarrassing it can be to be surround by so many fit and beautiful people who make you feel fat and worthless. After having my two children I hated my clothes clinging to me, I looked huge in a tracksuit and I thought everybody would stare at me at the gym for not being as healthy as them, yet in reality it's the total opposite. I have such respect and admiration for everybody who makes a positive and healthy change to their life, and if spandex isn't quite your thing then go get something loose and breathable to wear, the more covered you are the more you'll sweat and the quicker you'll drop those excess pounds 🔥💦🔥💦🔥💦🔥 #courage #encourage #yesican #cando #positive #attitude #pma #gogetit #gohardorgohome #overweight #fat #skinny #slim #sizebeautiful #beautyhasnosize #weightloss #shapeup #curves #beachbody #workout #fitness #gymbunny #ripped #muscles #bodybuilding

A post shared by Tracy Kiss (@tracykissfitness) on

Lähde ja kuvia sperma-annoksista: Foodenvy.tv

Kuva: Instagram / Tracy Kiss

Saatat myös tykätä
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta