Huippusuosittu Vain elämää -ohjelma viihdyttää ja herkistää suomalaisia jälleen tänä syksynä. Parhaillaan telkkarissa pyörivällä kaudella nähdään kahdeksan artistia, jotka ovat jo kertaalleen esiintyneet ohjelmassa.

Tällä hetkellä tuoreen kauden artistit kuvaavat Vain elämää -ohjelman teemajaksoja, jotka julkaistaan myöhemmin syksyllä, heti tavallisten jaksojen perään.

Ohjelmaa tähdittävät Suvi Teräsniska ja Anna Abreu pitivät hiljattain Instagram Live -lähetyksen Vain elämää -jouluteemajakson kuvausten jälkeen. Lähetyksessä kaksikko keskustelee Vain elämää -ohjelmasta ja vastaa faniensa kysymyksiin.

– Oletteko kertoneet (ohjelmassa) jotain mitä ette olisi halunneet sanoa jälkeenpäin? eräs seuraaja tiedustelee laulajilta.

Abreu vakuuttaa, ettei hän kadu mitään mitä on ohjelmassa sanonut. Hän kuitenkin myöntää, että näytti tunteensa hyvin avoimesti, ja tämän vuoksi jännittää hieman lopputulosta.

– Minua vähän jännittää, että olinko minä ihan hajalla – liian hajalla. Olinko vähän liian tunteikas? Abreu pohtii Live-lähetyksessä.

Myös Teräsniska paljastaa puhuneensa paljon sellaisista asioista, joita ei ollut alun perin ajatellut nostaa esille. Silti hänkään ei kadu mitään.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Teräsniska painottaa arvostavansa suuresti Vain elämää -ohjelman työryhmää.

– Mielestäni tässä ohjelmassa juuri se on osa menestystä, että meillä on luottamus tuotannossa. En ole ajatellut, että nyt teemme tv-ohjelmaa, vaan olen tullut siihen pöydän ääreen tutustumaan uusiin ihmisiin. Se kaikki lähtee avoimuudesta ja rehellisyydestä, oman haavoittuvaisuutensa avaamisesta, Teräsniska alleviivaa.

– On myös ollut mahdollisuus sanoa, että tätä seuraavaa pätkää ei saa käyttää. Meillä on luotto siihen, että materiaalilla ei tulla perseilemään.

Abreu on Teräsniskan kanssa täysin samoilla linjoilla ja toteaa tämän olevan asian ytimessä. Abreu tunnustaa, ettei hänen ole aina ollut helppoa olla oma itsensä haastatteluissa.

– Minä myönnä ihan suoraan, että minulla on ollut todella, todella kova kuori päällä haastatteluissa ja tv-ohjelmissa. On varonut mitä sanon, sillä pelkään, että sanojani väärennellään. Pelkään, että minusta tehdään tyhmännäköinen, muusikko kuvailee.

– Tässä ohjelmassa, kun pystyy luottamaan tiimiin, niin se avaa niin paljon niitä kanavia, hän jatkaa hymyillen.

Vain elämää -tuotantotiimi on naisten mukaan aina valmis editoimaan ohjelmasta pois sellaiset kohdat, jotka eivät ole artistien mieleen.

– He eivät halua, että me väkisin aiheutamme kohua, Abreu summaa.

Abreu ja Teräsniska kertovat, että Vain elämää -artistit saavat nähdä etukäteen kaikki jaksot ennen julkisia esityspäiviä. Silloin heillä on vielä mahdollisuus vaikuttaa jaksojen sisältöön, mikäli he haluavat. Kumpikaan laulajista ei siltikään ole halunnut ottaa mitään pois.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Yksi asia Abreuta on kuitenkin jäänyt vaivaamaan kuvausten jälkeen.

– Tämä on jäänyt vaivaamaan minua, enkä ole sanonut missään.. en ole poistanut mitään, vaan olen antanut vain mennä. Mutta se saapumisjakso… siinä minä olen mielestäni ihan super ärsyttävä, Abreu naurahtaa.

– Mutta annoin senkin sitten vain mennä, hän lisää.

– Sellainen minä olen välillä. Välillä kun minua jännittää, minusta tulee tuollainen ylipuhuja ja rasittava. Mutta sellaista se on. Ei pidä ottaa liian vakavasti.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Anna Abreu joutui laulunsa takia kohun keskelle: ”Tajuan hyvin, että kappaleen on voinut tulkita eri tavalla”

Anna Abreu avautuu tv:ssä burnoutistaan ja huijarisyndroomasta – ”Koen, että nyt mä paljastun”