Juontaja, yrittäjä ja somevaikuttaja Anne Kukkohovi juontaa Koko Suomi leipoo -ohjelman tuoreen kauden, joka palaa tänään maanantaina ruutuihin. MTV 3 -kanavalla esitettävä ohjelma keskittyy nimensä mukaisesti leipomiseen.

Kuten arvata saattaa, monen tv-ohjelman kulisseissa saattaa usein tapahtua monenlaisia käänteitä. Näin myös kesällä 2021 kuvatun Koko Suomi lepoo -ohjelman kohdalla.

Kukkohovi paljastaa omalle Instagram-tililleen lisäämänsä julkaisun yhteydessä asioita, joita ei tv:ssä asti nähdä. Yksi näistä liittyy helleaaltoon, joka piti suomalaisia otteessaan viime kesänä.

– Tänään alkava uusi Koko Suomi leipoo -kausi oli hikisin ikinä, Kukkohovi aloittaa tuoreen kirjoituksensa.

– Ekana kuvauspäivänä sanoin samantien hyvästit kuiville hiuksille, teltassa oli välillä +45c, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä

Kaikista yllättävin paljastus koskee Kukkohovin pitämiä taukoja kuvausten välissä. Nainen kertoo riisuutuneensa toisinaan täysin alasti ja nauttineensa olostaan ilman hiostavia vaatteita.

– Välillä kävin huoneessani, heitin kaikki mikrofoniviritykset sekä vaatteet pois ja vaan makasin lattialla, Kukkohovi myöntää.

Kuumuudesta huolimatta Kukkohovi muistelee kuluneen kesän kuvauksia ilolla ja lämmöllä.

– Leipurit oli taas ihania, lahjakkaita ja tuki toinen toisiaan pahoissa paikoissa. Nauru raikasi, kuola valui (juontajalla) ja välillä vähän itkettiin, erityisesti pitkien päivien päätteeksi.

– Vaikka tämä tuotanto oli säiden puolesta työläs, niin hitto että on ikävä telttailemaan, Kukkohovi päättää postauksensa sydänemojin kera.

Kukkohovin päivitys on kerännyt paljon kannustavia kommentteja ohjelman faneista.

– Kovasti tzemii. Tykätään kattoo tyttären ja siipan kanssa, eräs seuraaja kommentoi julkaisua.

– Ihan super kiva ohjelma, toinen ylistää.

Eräällä seuraajalla on tarjota kekseliäs ratkaisu ongelmaan kuumuuden kanssa:

– Seuraava kausi kuvataan talvella Kemin lumilinnassa. Ei pitäisi helle vaivata.

Lue myös:

Anne Kukkohovi joutui Karibian-lomallaan keskelle yllättävää seikkailua – turvautui toivottomana paikallisten apuun: ”Tämä voi tapahtua vain mulle”

Anne Kukkohovi poseeraa pelkissä bikineissä – julkaisi videon, joka on saanut seuraajat hieraisemaan silmiään: ”Voi tulla syyte”