Ex-missi Bea Toivonen kertoo, että hänellä raskainta tänä syksynä Nelosella alkavan Selviytyjät-sarjan kuvauksissa olivat yöt. Kuvauksiin hän valmistautui katselemalla Selviytyjät Australia -ohjelmaan.

– Katsoimme jaksoja yhdessä poikaystäväni kanssa. Lisäksi treenasin videopuheluiden välityksellä personal trainerini kanssa, sillä Lontoossa oli koronan takia sen verran tiukat rajoitukset, että ulkona liikkuminen oli tosi rajattua ja salit olivat kiinni koko kevään, Bea kertoo Metropolille.

Kilpailijoilla oli todella tiukat säännöt, mitä he saivat ottaa kuvauksiin mukaan.

– Olisin halunnut ottaa reissuun mukaan vaikka mitä tavaroita, mutta suurin osa oli kielletty. Olisin halunnut ottaa mukaan ainakin peiton, Bea kertoo.

Kuvausten aikana Bealla tuli ikävä poikaystäväänsä, äitiä, sänkyä, ruokaa, hammasharjaa, hiusharjaa ja koiraansa.

Kuva: Nelonen

Bean lisäksi tulevalla kaudella nähdään myös toinen Miss Suomi, nykyisin radiojuontajana työskentelevä Shirly Karvinen.

– Tunnemme todella hyvin Shirlyn kanssa. Se oli jollain tapaa helpotus ja tarjosi turvallisemman olon, että reissussa oli mukana yksi tuttu.

– Minulla oli kutina, että Shirly saattaa olla mukana samalla tuotantokaudella minun kanssa. Minulla oli kuitenkin kutina, ettei meitä laiteta samaan joukkueeseen. Nähtäväksi jää, pääsimmekö samaan joukkueeseen.

Lue myös:

Bloggaaja Sara Vanninen kommentoi suoraan Selviytyjät-ohjelman juonittelua – ”Jollain kierolla tavalla nautin siitä”

Rokkari Archie Cruzilta rajua palautetta Selviytyjät-kollegoistaan: ”Suvi on huono kaikessa ja vähän bimbo, Saralla on välillä hiekkaa jossakin”

Kristian Heiskari kärsi pahasta krapulasta Selviytyjät-sarjan kuvauksissa – avautuu tapahtumista: ”Olihan se sikamainen temppu”