PR- ja vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntija Clarissa Hedman, 31, on yksi Nelosella alkavan Diili-ohjelman kilpailijoista.

– Diili on ollut aina yksi niistä formaateista, johon osallistuminen on kiinnostanut minua jo pidemmän aikaa. Innostuin ohjelmaan lähtemisestä, kun he etsivät tänä vuonna mukaan kilpailijoita, joilla on oma liikeidea. Se vahvisti hakemistani, sillä minulla on muutaman vuoden muhinut oma liikeidea, Clarissa kertoi Metropolille.

Hän kertoo, ettei juurikaan valmistautunut ohjelman kuvauksiin.

– Katsoin edellisen tuotantokauden ja mietin, miten kuvauksissa kannattaa toimia muiden kanssa. Se oli kuitenkin aika hetkessä elämistä.

– Sarjan kuvauksiin osallistuminen oli fyysisesti ja henkisesti rankin reissu, jonka olen ikinä tehnyt. Se oli paljon rankempaa kuin osaisin edes kuvitella. Elimme kuvausten aikana kuplassa, joten hetken aikaa oli orpo olo, kun kuvaukset olivat ohi. Ihmisen sopeutuu kuitenkin nopeasti normaaliin arkeen.

Läheiset ovat ottaneet hyvin Clarissan osallistumisen Diili-ohjelmaan.

– He ovat olleet jopa enemmän innoissaan kuin minä. Eniten innoissaan oli äitini, joka sai minut hakemaan mukaan ohjelmaan, Clarissa toteaa.

– Puolisolle pitää antaa erityiskiitos siitä, että hän on pyörittänyt kotia ja arkea sinä aikana, kun olin kuvauksissa.

Clarissa meni ystävänpäivänä naimisiin ex-kiekkoilija Eetu Pöystin kanssa. Parin oli tarkoitus mennä alun perin naimisiin jo kahta vuotta aikaisemmin, vuonna 2020

– Häät jouduttiin perumaan kolme kuukautta aikaisemmin koronan takia ja vuonna 2021 häitä jouduttiin siirtämään vielä vuodelle eteenpäin, Clarissa sanoo.

Pariskunnan vihkiminen tapahtui maistraatissa, minkä jälkeen he menivät yhdessä läheisimpien ihmisten kanssa syömään ravintolaan.

– Kunnon juhlat meidän on tarkoitus järjestää toukokuussa Italiassa.

– Menimme naimisiin maistraatissa ihan käytännön syistä, sillä suhteen laillistaminen on helpompaa täällä Suomen päässä kuin Italiassa.

Clarissa ja Eetu tutustuivat yli 15 vuotta sitten, kun he molemmat opiskelivat Mäkelänrinteen urheilulukiossa. Lukion jälkeen kului lähes kymmenen vuotta, kun heidän tiensä kohtasivat uudemman kerran.

– Rakkaus sai alkunsa, kun Eetu kertoi minulle, että olin hänen lukioihastuksensa. Tajusin siinä tilanteessa, että onpa hän ihana tyyppi ja pirun komea. Siitä se alkoi kuusi vuotta sitten, Clarissa toteaa.

Lue myös:

Sointu Borg rehellisenä ajasta ennen Diili-voittoaan – ”Elin Kelan yrittäjyysasumistuella ja olin ihan persaukinen”

Sointu Borg paljasti, miten elämä muuttui Diili-voiton jälkeen: ”Se on eriskummallista”