Ex-missi ja juontaja Heidi Sohlberg tapasi viime kesänä unelmiensa miehen. Sohlberg on kertonut julkisuudessa suhteen edenneen hyvin nopealla tahdilla: kaksikko kihlautui jo syksyllä, vain muutama kuukausi ensitreffien jälkeen.

Nyt Sohlberg avautuu hänen ja kihlattunsa ikäerosta MTV3-kanavan tuoreessa Olen julkkis… päästäkää minut pois! -ohjelmassa. Aihe tulee puheeksi, kun hän kannustaa sometähti Jaakko Parkkalia etsimään rakkautta deittisovellus Tinderistä. Sohlbergin mielestä Parkkali ansaitsisi ”jonkun sellaisen tosi ihanan mimmin”.

– Olen meidän kaveriporukassamme ainut, joka ei ole koskaan seurustellut, Parkkali myöntää.

Sohlberg kertoo olleensa Tinderissä ennen nykyistä seurustelukumppaniaan. Hänen mukaansa Tinderissä oli vaikeaa olla julkisuudenhenkilönä. Heti kun Sohlberg poistui Tinderistä, hän löysi elämänsä rakkauden.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sohlberg paljastaa, että hänen kihlattunsa on häntä 17 vuotta vanhempi.

– En ajatellutkaan, että rupeaisin seurustelemaan noin paljon vanhemman miehen kanssa. Hän ei vaikuta siltä, ja kun tutustui ihmiseen, niin tuli, että hitto miten ihana tyyppi, hän kuvailee.

Ohjelmassa mukana oleva, 26-vuotias Kerttu Rissanen pystyy samaistumaan Sohlbergiin. Hän seurustelee Sami Uotilan kanssa, joka täytti viime vuonna 50 vuotta.

– No juu, en minäkään tuota 25 vuotta suunnitellut! Tärkeintä, että on onnellinen, Rissanen summaa.

Lue myös:

Heidi Sohlberg lopetti syöpälääkkeet ja osti talon yhdessä elämänsä miehen kanssa – ylistää kulunutta vuotta: ”Pissat housussa naurettiin”

Syövän selättänyt Heidi Sohlberg sairastui koronaan: ”Pääkipu oli ihan järkyttävä”