Helmikuussa käynnistyvässä Farmi Suomi -ohjelmassa yksi kilpailijoista aiheuttaa heti kättelyssä tyytymättömyyttä käytöksellään. Iskelmälaulaja Tauski Peltonen on muiden julkkiskilpailijoiden mielestä laiska.

Ohjelmaan osallistuvan Henny Harjusolan mukaan Tauski vaikuttaa mukavalta kaverilta, mutta hän toteaa kameroille, ettei ole nähnyt miehen kertaakaan tekevän mitään.

– Ehkä kerran se on käynyt hakemassa marjoja itselleen pihalta, Henny kertoo ohjelmassa.

Myös Yleltä tuttu tv-kasvo Gogi Mavromichalis on samoilla linjoilla Hennyn kanssa.

– Ei Tauski täällä paljon hommia tee, jos sanotaan ihan rehellisesti.

Tunnelmaa ei helpota myöskään Tauskin päätön tempaus, kun hän päästää yllättäen Farmin hanhet aitauksestaan vapaaksi tarjoamatta teolleen minkäänlaisia perusteluja.

– Tauski rupesi paimentamaan hanhia, vaikka ne olivat ihan paniikissa. Et sä mikään hanhikuiskaaja ole! Cristal Snow avautuu kameralle.

Muut kilpailijat huomaavat päivän edetessä myös sen, että Tauski on iskenyt silmänsä taideasiantuntija Pauliina Laitiseen eikä halua, että kaunotar äänestettäisiin Farmilta ulos.

– I wonder why, Henny pohtii.

Kuva: Nelonen

Suomi Farmin kolmannella tuotantokaudella kilpailevat Tauskin lisäksi Burgerimies Akseli Herlevi, kauneusalan yrittäjä ja somevaikuttaja Henny Harjusola, tosi-tv-voittaja Kristian Heiskari, juontaja ja monilahjakkuus Cristal Snow, sisällöntuottaja Gogi Mavromichalis, malli ja yrittäjä Kelly Kalonji, myyntivalmentaja Juhana Helmenkalastaja, somevaikuttaja Maiju Voutilainen, artisti Sani Aartela, vapaaottelija Teemu Packalén, ex-keihäänheittäjä Taina Ojaniemi, taideasiantuntija Pauliina Laitinen, poliitikko Atte Kaleva sekä toimittaja Sanna Mämmi.

Farmi Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa 12. helmikuuta klo 20.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

Hektisestä arkea elävä Susanna Laine tekee uuden aluevaltauksen: ”Olen käyttänyt siihen suurimman osan vapaa-ajastani”

Puoliso patisti Gogin suihkuun Farmi-ohjelman kuvausten jälkeen: ”Hänen mielestä olin järkyttävän hajuinen”