Ex-räppäri Cheek eli Jare Tiihonen tekee yllättävän paluun julkisuuteen, kun mies nähdään yllätettävien joukossa Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelman uudella kaudella. Uusi kausi alkaa 13. helmikuuta MTV3-kanavalla.

Ohjelman juontajana toisella kaudella jatkava Marja Hintikka paljastaa Iltalehdelle, että Tiihonen luuli tulevansa kokonaan toiseen ohjelmaan.

– Hän luuli menevänsä syvähaastatteluun keskusteluohjelmaan. Se oli jännittävä tilanne, että sanooko hän, että ei käy. Mutta sen verran voin paljastaa, että siitä tuli ihana juttu, Hintikka kertoo.

Tiihonen on urallaan laittanut kaikkensa likoon ja tehnyt mahdottomiksi luultuja asioita, joten Hintikasta tuntui ihanalta olla mukana yllätyksessä.

– Hän on itse antanut niin paljon suomalaiselle musiikkimaailmalle. Tuntui ihanalta, että hän sai sen hetken, Hintikka lisää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Cheek päätti uransa massiiviseen 25. elokuuta 2018 järjestettyyn Valot sammuu -nimiseen jäähyväiskonserttiin, joka palkittiin myös Vuoden live -Emma-palkinnolla vuonna 2019.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

Jare Tiihonen rikkoi somehiljaisuuden – juhli syntymäpäiviään villisti: ”Paljon elämä on jo ehtinyt antaa”

Jare Tiihonen ajautui rajuun rahariitaan ystävänsä kanssa – törkeää petosta selvitellään käräjillä