Big Brotherista sunnuntaina pudonnut Pekka avautuu Ilta-Sanomien tuoreessa haastattelussa tuntemuksistaan talosta aiemmin lähtenyttä Katjaa kohtaan.

Pekan ja Katjan välillä kipinöi lähes koko syksyn ajan, mutta syvempi ihastuminen oli kuitenkin hyvin yksipuolista. Katja myönsi, että hänellä oli tunteita Pekkaa kohtaan. Pekka vastasi kuitenkin suoraan ettei ole sitoutuvaa tyyppiä.

– Talossa tein hänelle hyvin selväksi, että en minkäänlaista suhdetta halua tai kykene myöskään sellaista muodostamaan, Pekka toteaa IS:lle.

– Tämä oli Katjalle selvää, hän täsmentää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Jossain vaiheessa syksyä yleisö sai tilanteesta sellaisen käsityksen, että Katja olisi ”roikkunut” Pekassa. Tämän väitteen Pekka tyrmää.

– Minua harmitti, että Katja oli saanut kuraa niskaan siitä, että hän olisi roikkunut minussa. Mitään tällaista roikkumista ei ole tapahtunut, Pekka alleviivaa.

Mies painottaa arvostavansa Katjaa ”todella paljon ystävänä”. Hän aikoo soittaa naiselle ja varmistaa, että kaikki on kaverusten välillä kunnossa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

BB-talosta häädetty Katja kommentoi vihdoin häntä koskevia väitteitä – paljastaa totuuden kulisseista: ”P*skamyrskyn määrä yllätti”

Kristian Heiskari ja BB-Pekka tuntevat toisensa – näin BB-voittaja reagoi, kun näki ystävänsä telkkarissa: ”Nyt jarrua!”