Tanssi tähtien kanssa -ohjelman historian ensimmäisen naisparin ex-nyrkkeilijä Elina Gustafssonin ja tanssivalmentaja Ansku Bergströmin tanssiharjoitukset ovat sujuneet vauhdikkaasti.

Naiset kertovat Ilta-Sanomien haastattelussa, että haasteita ja harjoiteltavaa on riittänyt, sillä poikkeuksellisesti kumpikin vie esityksessä vuorotellen. Tämän takia Elina on joutunut harjoittelemaan sekä viejän, että vietävän roolit.

– Olen tottunut aina viemään tilanteessa kuin tilanteessa, ja olen perusluonteeltani sooloilija – silloin olen parhaimmillani, Elina kertoo Ilta-Sanomille.

Pari harjoittelee Elinan toiveesta jopa 4-5 tuntia päivässä. Elinan nyrkkeilytausta yhdistettynä valtavaan energisyyteen on aiheuttanut myös vauhdikkaita tilanteita tanssiharjoituksissa.

– Kyllähän tässä on tullut Anskua myös vähän heiteltyä, sillä olen voimakas ja käytän tanssiessa liikaa voimaa, Elina myöntää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ex-nyrkkeilijä meneekin välillä melko kovilla kierroksilla, joten Ansku on joutunut muistuttamaan Elinaa myös levon tärkeydestä. Molemmat kuitenkin nauttivat treenaamisesta.

– Meillä on vähän liiankin kivaa, sillä naurusta ei ole välillä tulla loppua!

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

Elina Gustafsson tekee TTK-kilpailussa historiaa: ”Tämä on käsittämättömän suuri kunnia”

Näin Elina Gustafsson reagoi, kun kuuli tanssiparinsa olevan nainen: ”Ilmoitin heti, että…”