Näyttelijä Kiti Kokkonen julkaisi viikko sitten Instagramissa videon, jossa tanssi vapautuneesti. Vielä tuolloin suuri yleisö ei tiennyt, että hän on mukana elokuun lopussa MTV3-kanavalla alkavan Tanssii tähtien kanssa -kilpailun uudella tuotantokaudella.

– Mä tykkään jorata, vaikka en osaakaan tanssia. Olen tykännyt tanssia nuorena diskoissa ja käydä reiveissä. Aikuisenakin olen vielä käynyt, mutta tanssiminen on jostain kumman syystä nyt hiipunut, Kiti kertoo Metropolille.

Hän odottaa jo tanssitreenien alkamista.

– Jännittää hirveästi, mutta olen todella innoissani. Meillä on sama energia Markon kanssa, Kiti toteaa.

Nähtäväksi jää, nähdäänkö Kitin luoma Tanhupallo mahdollisesti tanssiparketilla.

– Mä en usko, mutta Marko vinkkailee silmää. Taidamme olla tästä vähän eri mieltä Markon kanssa. Mä uskon, että Tanhupallon pitää keskittyä nyt koulun käymiseen, Kiti naurahtaa.

– Tanhupallo voi hyvinkin antaa vinkkejä somen puolella meidän tansseihin, Marko Keränen sanoo.

– Se saattaa hyvinkin tapahtua, Kiti oteaa.

Kuva: MTV3

Perhe on ottanut hyvin vastaan Kitin osallistumisen Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun. Kitin ja hänen miehensä Olavi Tikan uusioperheeseen kuuluu kouluikäinen bonustytär.

– He ovat suhtautuneet tukien, Kiti toteaa.

Sosiaalisen median mukaan Kitillä on aina monta rautaa tulessa. Kiti kuitenkin toteaa, että sosiaalisen media saattaa antaa hänestä hetkittäin väärän kuvan.

– Sosiaalinen media antaa minusta kuvan, että olen maaninen tekijä, mutta se on mihin sen aikansa laittaa. En katso telkkaria, käy salilla tai lue kirjoja. Sen vapaa-ajan tykkään tehdä käsillä asioita, minkä lisäksi teen hyvin normaaleita asioita, kuten tapaan ystäviä, käyn töissä ja nukun, Kiti naurahtaa.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma alkaa sunnuntaina 29.8. 

Lue myös:

Vappu Pimiä koki hurjan yllätyksen suorassa TTK-lähetyksessä – juontajia piinannut kauhuhahmo paljastui: ”Jumaliste muija!”

TTK-valmentaja Ansku Bergström poseeraa alasti: ”Minulla on voimakkaat lihakset ja pitkät raajat”