Kristianin heimoneuvoston vieraana nähdään dj ja tosi-tv-kaunotar Suvi Pitkänen. Nettisarjaa luotsaavan BB-voittaja Kristian Heiskarin mukaan oli peräti neljäs kerta, kun Suvi sijoittuu neljänneksi tosi-tv-ohjelmassa.

– Jälkikäteen sitä miettii, miksi tietoisesti käsikirjoitin itse ulos ohjelmasta. Siinä hetkessä tempperamenttisena ihmisenä en tykännyt, että peliä ohjaillaan. Se oli liikaa ja halusin itse päättää kohtalostani. Olen jälkikäteen miettinyt, miksi en äänestänyt toisin, jonka seurauksena olisimme joutuneet mahdolliseen kaksintaisteluun sinun kanssa, Suvi toteaa Kristianille.

Hän kokee poistuneensa Selviytyjistä voittajana, kun selvisi neljän parhaan joukkoon.

”Älkää lähtekö kuvauksiin suoraa skumppabaarista”

Suvi on aiemmin nähty muun muassa Viidakon tähtösissä ja Martina ja hengenpelastajat -sarjassa. Selviytyjiin valmistautuminen erosi suuresti aiempiin ohjelmiin verrattuna.

– Olen aiemmin valmistautunut sekä fyysisesti että henkisesti. Nyt kaikki meni päin vastoin. En valmistautunut mitenkään. Näin jälkikäteen se harmittaa tosi paljon. Jos vertaa Selviytyjiä mihin tahansa reality-ohjelmaan, niin tämä on kovin fyysisesti ja henkisesti. Vinkkinä sanon tulevien kausien kilpailijoille, ettei kannata lähteä kuvauksiin suoraa skumppabaarista, Suvi naurahtaa.

”Mua on loukattu tosi pahasti”

Kristianin mukaan osalla Selviytyjät-sarjan osallistujista oli ennakkoluuloja Suvi Pitkästä kohtaan. Yksi heistä oli juontaja Arttu Harkki.

– Jos oikein ymmärsin, niin Arttu Harkilla oli jotain kunnolla hampaankolossa, Kristian aloittaa.

– Se tuli minulle täytenä yllätyksenä. Kuulin aikamoisia kommentteja, mitä hän oli minusta sanonut. Toki täytyy muistaa, ettei hän sanonut niitä minulle päin naamaa, vaan kuulin ne aika luotettavasta lähteestä. Se oli aikuiselta mieheltä ala-arvoista ja lähes tulkoon sovinistista käytöstä. Olen nainen, joka huolehtii itsestäni, niin koen, etten ansaitse tuollaista arvostelua ja kielenkäyttöä. Hyvä, kun tämä asia tuli esille siellä, Suvi toteaa.

Kristianin mukaan Suvi ei ole ihminen, joka leimaisi helposti toista ihmistä sovinistiksi.

– En halua haukkua ketään, mutta kun suustani pääsee kyseinen sana, niin mua on loukattu tosi pahasti. Minusta ja ulkonäöstäni on puhuttu todella alentavaan sävyyn. Jos minusta puhutaan kyseisellä tavalla, niin minulla on oikeus käyttää kyseistä sanaa.

Katso kaikki Selviytyjät jaksot täältä.