Uusi kotimainen realitysarja Gossip Moms Suomi seuraa lähietäisyydeltä neljän tunnetun suomalaisen äidin perhearkea.

Sarjassa seurataan neljän julkisuudesta tutun naisen äidiksi tuloa ja vanhemmuutta sekä tasapainoilua yksityisen ja julkisen elämän välimaastossa. Lisähaasteen vanhemmuuteen tuo ulkopuolinen kritiikki, jolta julkisuudesta tunnetut naiset eivät välty, kerrotaan ohjelman tiedotteessa.

Millaista on olla äiti, kun on saanut osakseen voimakasta arvostelua omasta julkisuuskuvastaan sekä äitiydestään? Miten todellisuus ja julkisuus kohtaavat, vai kohtaavatko ylipäätään?

Sarjan päätähdet ovat useista tv-ohjelmista ja lehtiotsikoista tutut realityjulkkis Henna Kalinainen, pin up -malli ja tatuointitaiteilija Sini Ariell, Temptation Island Suomi -realitysta tuttu Vilma Karjalainen ja mediapersoona Maisa Torppa.

Julkkisäidit ovat kuvanneet sarjaa varten todellista elämäänsä ja arkeaan niin iloineen, kriiseineen kuin onnenhetkineenkin. Jaksoissa puhutaan avoimesti muun muassa parisuhteista perhe-elämän myllerryksessä, lapsettomuudesta, nettikiusaamisesta ja raskausajan tabuaiheista.

Gossip Moms Suomi discovery+ kaksi jaksoa torstaisin 16.syyskuuta alkaen.

Lue myös:

Jättiyllätys! BB-taloon asteli tunnettu sometähti – yleisö hämmentyi: ”Niin oliko tää Big Brother VIP?”

Hylättyjen saarelle joutunut Susanna Penttilä avautuu hengenvaarallisesta tilanteesta Selviytyjät Suomi -kuvauksissa – ”Olisi voinut kuolla”