Juontaja Marja Hintikka on tottunut yllättämään tunnettuja suomalaisia rakastetussa Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -ohjelmassa. Eilen sunnuntaina Hintikka pääsi kuitenkin itse kokemaan, miltä yllätytetyksi tuleminen tuntuu.

Yllätyksen suunnittelussa ja toteutuksessa olivat mukana muusikko Leri Leskinen, Hintikan juontajapuoliso Ilkka ”Ile” Uusivuori sekä naisen ystävä Anna-Maria Balk. Yhdessä ohjelman tuottajien kanssa porukka oli keksinyt Hintikan pään menoksi ohjelmanumeron, jota Hintikka ei unohda koskaan.

Hintikka yllätti Leri Leskisen viime vuonna. Nyt Leskinen sai tehdä saman Hintikalle, kun hän astui lavalle esittäen radiojuontaja Esko Eerikäistä.

Hintikka ymmärsi nopeasti, mistä oli kyse.

– Ei, ei, senkin sika! Ei näin saa tehdä, Hintikka huudahti ohjelmassa.

– Arvaa, mikä kysymys mun on pitänyt kysyä sulta vuoden ajan? Pidätkö sä yllätyksistä? Leskinen kysyi.

– No en pidä, Hintikka tokaisi nauraen.

Pian Hintikka pääsi kuitenkin nauttimaan hänelle tehdystä yllätysesityksestä. Hänen eteensä marssi joukko paidattomia Hunks-tanssijoita ja komeita palomiesasuisia miehiä.

Sunnuntain lähetyksen jälkeen Hintikka kirjoitti tilanteesta omalle Instagram-tililleen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Kun ihmiseltä vedetään matto totaalisesti alta kesken työtilanteen, ja tätä yllätystä on valmisteltu rakkaudella kuukausia – käännetty jokainen kivi ja kanto ja kehitetty 1000 peitetarinaa, jotta mikään ei paljastuisi…niin eihän siitä voi tulla kuin jotain hullun ihanaa! Hintikka hehkuttaa sydänemojin kera.

– Tänään Laulu rakkaudelle vitosjaksossa saa meikämandoliinokin kokea, miltä se yllätysten tuoliin istuminen tuntuu.

Hintikka kertoo olleensa samaan aikaan kiitollinen ja liikuttunut hänelle järjestetystä yllätyksestä.

– Kiitos rakkaat, ihanat, maailman parhaat ystäväni, jotka ylititte itsenne tätä varten (ja vietitte luvattoman paljon aikaa Hunksien kanssa) – kiitos kaikki te mulle tärkeät ja upeat tyypit, jotka olitte mukana yllätyksestä – NEVÖ FOGET – arvostan niin paljon! Ja kiitos ihanin Leri & koko AMAZING Laulu rakkaudelle -tuotanto, että käänsitte kaiken ihan solmuun siellä kulisseissa, etten vaan ikinä arvaisi mitään. Kysyn vaan että MITEN? SIIS MITEN??? Koska ”Hintikkaa ei pysty kusettamaan” – kuten tiedätte. Mutta te pystyitte! Respect!

Lue myös:

Lenita Airistolta rajuja syytöksiä Marja Hintikkaa kohtaan: ”Kyseessä oli pahantahtoinen vale-editointi”

Marja Hintikka ja Vappu Pimiä karkasivat yhteiselle lomamatkalle – poseeraavat bikineissä: ”Ei kannata yrittää tavoittaa”