Hyvinvointivaikuttaja Martina Aitolehti on uuden edessä, sillä hän alkaa luotsaamaan Suomessa ensi kertaa esitettävää Revenge Body -ohjelmaformaattia.

Aitolehden Revenge Body with Martina Aitolehti -sarja on saanut kevään aikana paljon näkyvyyttä mediassa. Monet ovat innoissaan Aitolehden uudesta aluevaltauksesta, mutta nainen on saanut osakseen myös jonkin verran kritiikkiä. Osa yleisöstä ei koe Aitolehden olevan sopiva henkilö opastamaan ihmisiä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Aitolehti itse on kuitenkin ilmaissut olevansa kiitollinen tuoreesta työtehtävästään ja aikovansa laittaa siihen koko sydämensä.

Nyt Revenge Body with Martina Aitolehti -ohjelman kuvaukset ovat käynnistyneet, ja Aitolehti hehkuttaa kuvaustiimiään avoimesti Instagramissa. Lisäksi hän esittelee upeita kuvauslookkejaan.

– Mun upeiden lookkien lisäksi ollaan tekemässä aivan uuden aikakauden telkkaria ja on iso kunnia saada olla muuttamassa hyvinvointi genreä. Hyvä meidän tiimi, tästä tulee ihan törkeen kova, Aitolehti iloitsee Instagramiin julkaisemansa postauksen yhteydessä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä. Näet lisää kuvia napauttamalla julkaisun oikealla puolella olevaa nuolta.

Aitolehden julkaisu on kerännyt runsaasti kommentteja, joissa iloitaan naisen puolesta ja ylistetään tämän kauneutta.

– Ehdottomasti katsottava, eräs seuraaja kirjoittaa.

– Upeat kuvat. Mailmanluokan malli edelleenkin. Kaunis, toinen kehuu.

Lue myös:

Martina Aitolehden ohjelmasta nousi välittömästi kohu – ”Miksi elämäntapamuutos on kosto?”

Martina Aitolehti avautuu tulevasta tv-pestistään – ”Edessä työntäyteinen kesä”