Salatut elämät -sarjasta suomalaisille tunnetuksi tullut Mia Ehrnrooth elää rauhallista perhe-elämää maalaisidyllissä Helsingin ulkopuolella.

Ehrnrooth on kotoisin maaseudulta, joten radikaali muutto keväällä 2020 Helsingin keskustasta luonnon helmaan ei aiheuttanut naiselle shokkia.

– Olemme viihtyneet täällä hyvin. Lapset tykkäävät leikkiä ulkona, ja täällä on ihanan rauhallista, Ehrnrooth kertoo Metropolille.

Ehrnroothilla on puolisonsa Joel Roosin kanssa kaksi yhteista lasta. Ehrnrooth paljastaa, etteivät lapset vielä ymmärrä äitinsä olevan kuuluisa Suomessa.

– Lapseni eivät tiedä mitään työstäni. He tietävät vain, että aamulla äiti lähtee töihin, ja iltapäivällä äiti tulee takaisin töistä, näyttelijä avaa.

– Kerron lapsilleni ammatistani lisää sitten, kun he kasvavat.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ehrnrooth oli parikymppinen näyttelijänalku, kun hän vuonna 2009 aloitti Salattujen elämien Cindyn roolissa. Tuolloin suosio tuntui nuoresta naisesta oudolta.

– Nyt olen jo tottunut siihen, että minut tunnistetaan. Mutta muistan, kuinka erikoiselta minusta tuntui silloin alkuvaiheessa, jos ihmiset tulivat jossain puhumaan.

– Viihdyn hyvin ammatissani, eikä minua häiritse kuuluisuus. Kaikki fanikohtaamiset ovat olleet lähtökohtaisesti todella hauskoja, Ehrnrooth alleviivaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Mia Ehrnrooth joutui kiusalliseen tilanteeseen uimahallin suihkussa – ”Olin täysin alasti”

Mia Ehrnrooth avautuu ”katastrofipäivästään” – yhden tärkeän oivalluksen Salkkarit-tähti teki vasta äitiyden myötä