Salatuista elämistä koko Suomelle tunnetuksi tullut näyttelijä ja yrittäjä Mia Ehrnrooth on tottunut kuulemaan kysymyksiä siitä, kuinka hän yhdistää työt ja perhe-elämän.

Kahden lapsen äitinä Ehrnrooth tietää, että aikatauluttaminen on kaiken a ja o.

– Rungon täytyy olla kunnossa, jotta homma sujuu, Ehrnrooth alleviivaa.

– Lyön aina kalenteriin heti ensimmäisenä Salkkareiden kuvausten aikataulut. Sen jälkeen mietimme mieheni kanssa, kuka kuskaa lapsia minäkin päivänä. Sitten merkitsen ylös liikunnan, ja sen jälkeen muut palaverit ja työt, jotka liittyvät minun some- tai yritysprojekteihini, nainen luettelee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ehrnrooth painottaa vahvasti sitä, ettei hän tee kaikkea yksin. Näyttelijä sanoo olevansa kiitollinen siitä, että hänellä on paljon apukäsiä ymprillään.

– Yritysasioissa minua auttaa ”oikea käteni” Aili. Hän pitää remmit käsissä, kun minä olen muualla. Lasten kanssa puolestaan meitä auttavat isovanhemmat, Ehrnrooth kertoo.

– Näin asiat toimivat usein hyvin, mutta tietenkin välillä tulee katastrofipäiviä, hän jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Millainen sitten on Mia Ehrnroothin katastrofipäivä?

– Yksi esimerkki on sellainen, että lapset sairastuvat yllättäen. Siinä lähtee helposti koko paletti pyörimään.

Äitiyden myötä Ehrnrooth on kuitenkin oppinut erään tärkeän asian – nimittäin sen, että kaikkeen ei yksinkertaisesti voi vaikuttaa.

– Välillä tapahtuu asioita, jotka pitää vain hyväksyä. Tietysti on harmillista, jos juttuja pitää siirtää, mutta ei sille voi mitään. Kaikkea ei voi hallita, eikä siitä kannata ottaa stressiä, Ehrnrooth summaa.

Lue myös:

Huh, mikä kohtaaminen! Salatut elämät -tähdet ja Kauniit ja rohkeat -näyttelijät tapasivat toisensa

IL: Salkkarit-näyttelijä Mia Ehrnroothin Tiktok-video viraaliksi – suosio yllätti: ”Minusta on kiva repiä huumoria perhearjesta”

Oho! Näyttelijä Mia Ehrnrooth palaa Salkkareihin: ”Cindy is back!”