Teatterista, lukuisista elokuvista ja tv-sarjoista tunnettu, rakastettu näyttelijä Kristo Salminen pukee Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa tanssikengät jalkaansa ja ottaa selvää, onko hänestä parkettien partaveitseksi.

TAUSTAA:Heidät nähdään Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa – parketilla nähdään ensimmäistä kertaa naispari!

Kristo on rakastanut aina liikkumista ja uuden oppimista. Nuoruuden lajikavalkadiin kuuluvat esimerkiksi nyrkkeily ja 5-ottelu, mutta taistelukoreografiksikin kouluttautunut näyttelijä ei ole koskaan tanssinut. Tästä huolimatta tanssi on kiinnostanut Kristoa aina. Häntä viehättää tunteen tai hetken ilmaiseminen muodossa, joka perustuu pelkkiin eleisiin ja liikkeisiin.

– Kuten Jorma Uotinen on sanonut: se, mitä ei voi sanoa, täytyy tanssia. Näyttelijänä se on minusta hirvittävän kiehtova ajatus, Kristo miettii MTV3-kanavan tiedotteessa.

Kuva: MTV3

Ihmisenä Kristo kuvailee itseään ’tupla tai kuitti’ -tyyppiseksi hahmoksi – eli joko tehdään täysillä tai sitten ei tehdä mitään. Tanssin oppimisen suhteen vaihtoehtoja ei tosin vaikuta olevan: täysillä mennään, vaikka päin seinää. Kriston tanssiopettaja Saana Akiola on Kriston mentaliteetista mielissään.

– Kristo on huumorintajuinen ja hurmaava tyyppi. Ja mikä motivaatio! Se lupaa hyvää, Saana myhäilee.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma alkaa sunnuntaina 29.8.

Lue myös:

Vappu Pimiä koki hurjan yllätyksen suorassa TTK-lähetyksessä – juontajia piinannut kauhuhahmo paljastui: ”Jumaliste muija!”

TTK-valmentaja Ansku Bergström poseeraa alasti: ”Minulla on voimakkaat lihakset ja pitkät raajat”