Toimittaja Maria Veitola yökyläilee tulevassa Yökylässä Maria Veitola -ohjelman jaksossa Suomen pääministeri Sanna Marinin luona. Yökyläily tapahtuu pääministerin virka-asunnossa Kesärannassa.

Ohjelmassa Tampereelta kotoisin oleva Marin paljastaa itsestään täysin uudenlaisia puolia, joita ei olla nähty aikaisemmin julkisuudessa. Hän muun muassa tunnustaa, ettei ole kovinkaan aktiivinen ruoanlaittaja.

– Kunhan lapsi saa ruokaa, niin se on tärkeintä, Marin toteaa ohjelmassa.

Lisäksi Marin myöntää kärsivänsä erikoisesta pakkomielteestä: välillä äärimmäisyyksiin saakka menevästä siivousintoilusta.

– Imuroin monta kertaa päivässä ja siivoan joka päivä – se on minun elämäntapani, pääministeri avaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Marin kertoo harrastavansa pakonomaista siivousta myös Kesärannassa. Sitä tapahtuu jopa silloin, kun hän saapuu kotiin myöhään yöllä. Välillä Marin ei edes itse huomaa jatkuvaa tavaroiden järjestelyään.

Pakkomielteisestä imuroinnista Marin on yrittänyt opetella eroon.

– Tampereella mieheni joutui monta vuotta sanomaan, että ei ole Sanna ok imuroida kahdentoista jälkeen yöllä, me asumme kerrostalossa, hän virnistää.

Marin ei ole kyseisestä piirteestään ylpeä.

– Koen syyllisyyttä ja häpeää siitä, että olen pakkomielteinen siivooja, Marin summaa.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelma nähdään torstaisin MTV3-kanavalla klo 21.00.

Lue myös:

Sanna Marin lähestyi TTK-tähteä kirjeellä: ”Kunpa muistaisitte…”

Sanna Ukkola paljastaa yhden koko kansan tunteman vieraan, joka ei ole suostunut hänen haastateltavakseen – ”Toivoisin, että hän tulisi”