Toimittaja Sanna Ukkola pitää AlfaTV-kanavalla omaa, Sanna Ukkola Live -nimistä ajankohtaisohjelmaa. Ohjelmassa haastatellaan Suomen eturivin poliitikkoja, päättäjiä ja asiantuntijoita erilaisista ajankohtaisista ilmiöistä.

Nyt Ukkola paljastaa, että hänellä on ollut joidenkin poliitikkojen kohdalla hankaluuksia saada näitä haastateltavakseen. Esimerkiksi pääministeri Sanna Marin (sd.) ei ole toistaiseksi päässyt paikalle.

– Pääministeriä olen pyytänyt, mutta en ole saanut häntä. Toivoisin, että hän tulisi vielä vieraakseni ohjelmaan, Ukkola toteaa Metropolille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Ukkolan mukaan poliitikot ovat yleensä mukavia haastateltavia.

– Poliitikot ovat tavallisesti kivoja. Mutta välillä heitä on hankala saada vastaamaan kysymyksiin, Ukkola virnistää.

Hän ottaa esimerkiksi Vihreiden puheenjohtajan, Maria Ohisalon, joka vieraili syyskuussa Sanna Ukkola Live -ohjelmassa. Ukkola tenttasi Ohisaloa Elokapina-ympäristöliikkeestä, joka on mielenosoituksissaan muun muassa tukkinut osan Mannerheimintietiestä.

– Kysyin Ohisalolta, tuomitseeko hän Elokapinan, mutta ei hän halunnut vastata. Ohisalo oli ihan korrekti ja ystävällinen, mutta häneltä oli melko hankalaa saada suoraa vastausta kysymyksiin, toimittaja kertoo.

– Vähän sama, miksi Jussi Halla-aho (ps.) ei halua tuomita vihapuhetta. Ohisalo katsoo, ettei hän voi menettää äänestäjiään. Se on toki ihan ymmärrettävää, Ukkola tiivistää.

Lue myös:

Sanna Ukkolalta voimakas kannanotto – laukoo suorat sanat feminismistä: ”Käänteistä rasismia”

Sanna Ukkola paljastaa syyn, miksi päätti osallistua tv-realityihin – ”Ihmiset suuttuvat minulle”