Suosittu Rantabaari-sarja palaa ruutuihin jälleen syksyllä, kun ohjelman neljäs tuotantokausi alkaa C More -palvelussa.

Yksi Rantabaarin tähdistä on näyttelijä Emilia Jansson, joka esittää sarjassa Krista-nimistä hahmoa.

Jansson on roolinsa myötä päässyt kokemaan suuren muodonmuutoksen, kun hänen luonnostaan ruskeat hiuksensa on värjätty kampaamoväreillä vaaleiksi. Näyttelijäntyöhön olennaisena osana kuuluvat erilaiset tyylivaihdokset ovat Janssonin mielestä hauskoja ja inspiroivia.

– Mielestäni on kivaa, että saan työssäni näyttää aivan joltain toiselta ihmiseltä ja leikitellä erilaisilla tyyleillä. En tiedä, olisinko kokeillut hiusten värjäämistä vaaleiksi ilman Kristan roolia. Mutta tykkään tästä lookista paljon, Jansson kuvailee Metropolille.

Jos Jansson saisi päättää, voisi hän mennä ulkonäkökokeiluissaan vieläkin pidemmälle. Näyttelijää kiehtoo erityisesti oman kehon äärirajoille asettaminen.

Jansson paljastaakin, että olisi valmis treenaamaan itsensä huippukuntoon samaan tapaan kuin Iina Kuustonen uudessa roolissaan Punttikomedia-elokuvassa.

– Haluaisin tehdä saman! Jansson toteaa innostuneena.

– Olisi kehollisesti erittäin mielenkiintoista joskus jonkun roolin vuoksi kokeilla treenata kovaa ja noudattaa tiukkaa ruokavaliota. Se olisi hyvin pitkä prosessi, johon täytyisi keskittyä kunnolla.

– Tämä hiusten värimuutos ei ole aivan sama asia, nainen summaa nauraen.

Lue myös:

Jon-Jon Geitel hyppää uutena kasvona Rantabaari-sarjaan – näyttelijä paljastaa yksityiskohtia kulissien takaa!

Rantabaari-sarjassa aloittava Jon-Jon Geitel joutui pyöräilyonnettomuuteen työmatkalla