Salatut elämät -tähti ja laulaja Konsta Hietanen vieraili Joonas Nordman Show -lähetyksessä kertomassa kuulumisiaan. Suurperheen isä kertoi olleensa ennen kuvauksia puistossa pienen tyttärensä kanssa, kun viereen oli tullut tuntematon lapsi, jolta sai suoraa palautetta ulkonäöstään.

– Rupesin antamaan puistossa pienelle tyttärelleni vauhteja, ja tämä poika tuli viereiseen keinuun. Annoin myös hänelle alkuvauhdit, minkä jälkeen hän selitti muita asioita ja kysyi minulta yllättäen, että sainko otsaryppyni joululahjaksi. Se tuli ihan puskista. Se oli hauskin juttu, mitä minulle on sanottu pitkiin aikaan. Rupesin myös miettimään, onko minusta tullut stressaantunut ja hermostuneen oloinen kaveri, Konsta Hietanen kertoi tv-lähetyksessä.

Joonaksen mukaan Konsta näyttää edelleen samalta kuin vuonna 1998, jolloin hän näytteli suositussa Poika ja ilves -elokuvassa.

– Näytät varmasti paremmalta kuin se ilves tänä päivänä, Joonas naureskeli.

– Todennäköisesti. Kiva, jos oon säilynyt. Yritetään pitää itsemme kunnossa, Konsta jatkoi.

Konsta on näytellyt reilun vuoden Salatut elämät -sarjassa poliisina työskentelevää Mikiä. Joonas tiedustelikin lähetyksessä Konstalta, millaista oli hypätä 20 vuotta pyörineeseen sarjaan mukaan.

– Se oli todella mielenkiintoista. Se oli vähän samanlaista kuin hyppäsi FC Lahden koppiin. Siellä oli ne kokeneet kehäketut vastassa. Kyllä siinä koeteltiin tulokasta, Konsta tuumi.