Näyttelijä ja juontaja Janne Kataja paljastaa MTV3-kanavalla nähtävässä Kuutamolla-ohjelmassa tuottaneensa poikakelenterin, jossa esiintyi muun muassa Salatut elämät -sarjasta tuttu Pete Lattu ja näyttelijä Aku Hirviniemi.

Pete myöntää Metropolille, että oli jo ehtinyt unohtaa kalenterin olemassaolon. Mustavalkoisissa otoksissa poseerasi Akun ja Peten lisäksi heidän vuosikurssinsa miespuoliset opiskelijat Teatterikorkeakoulusta.

– Olimme kaikki nuoria ja tarvitsimme rahaa, Pete Lattu naurahtaa Metropolille.

– Poikakalenterin painos ei ollut mikään suuri. En usko, että ne kuvat ovat levinneet kovinkaan laajalle piirille. Jos oikein muistan, myimme kalenteria. Kalenteria varten otimme taiteellisia, hienostuneita, laadukkaita ja edustavia kuvia meidän kurssilaisista.

Kuvat kalenteria varten otti valokuvaaja Ville Juurikkala.

– Kuvissa leikiteltiin klassisilla ammateilla, jotka sopivat poikakalenteriin. Kuvissa olimme muun muassa palomiehiä, Pete naurahtaa.

Pete myöntää, että hänellä on tallessa kyseinen kalenteri.

– Kävin jokin aika sitten kotona vanhoja tavaroita läpi ja löysin kalenterin. Se oli yhtä taiteellisesti korkeatasoinen kuin muistinkin.

Kuutamolla MTV3-kanavalla lauantaisin kello 21.00. Pete Lattu nähdään yhdessä Maija-Liisa Peuhun ja Esko Koveron kanssa ohjelmassa 12.2.

Lue myös:

Roolihahmon ongelmat ovat Pete Latulle tuttuja myös tosielämästä: ”Tuttujani on menehtynyt alkoholismiin”

Pete Lattu avautuu Salkkarit-kuvausten suurimmista haasteista – yksi asia kaikista vaikeinta: ”Jatkuvasti kaikenlaisia häiriöitä”

Pete Lattu vietti omannäköisensä kesäloman – ”Maakuopassa eristyksissä sivilisaatiosta”