Helsingin ja Tukholman välillä liikennöivällä Silja Symphonylla alkoi viime viikonloppuna vatsatautiepidemia. Tähän mennessä vatsataudin oireita on saanut jo ainakin 150 matkustajaa tai miehistön jäsentä.
Yksi sairastuneista on näyttelijä ja malli Jasmin Voutilainen.
– Tässä kuvassa olin vielä onnellisesti terve ja tietämätön siitä minkä tuliaisen nappaisin laivalta. Nyt kolmatta päivää vatsataudin kourissa ja voin kertoo että ei paljoa naurata. Kiitos Silja Line, Jasmin kirjoitti Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Jasmin on tullut tunnetuksi Salatut elämät -sarjaan perustuvasta elokuvasta ja nettisarjasta sekä Martina ja hengenpelastajat -realityohjelmasta. Jasmin on esiintynyt myös viime talvena Nelosella esitettyssä Ihon alla -sarjassa.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen alustavissa tutkimuksissa on selvinnyt, että Silja Symphonylla sairastuneista matkustajista on löytynyt norovirusta. Laiva on jatkanut liikennöintiä normaalisti, mutta siellä on tehostettu puhdistus- ja desinfioimistoimenpiteitä THL:n ohjeiden mukaisesti taudin tultua ilmi.