Salatut Elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Jasmin Voutilainen on ollut viimeisen vuoden sairaana. Sarjaan jouduttiin ottamaan tuuraaja viime vuoden puolella, kun Jasmin jäi muutamaksi viikoksi sairauslomalle. Tuuraajina ovat toimineet näyttelijät Jessica Öystilä ja Laura Allonen.

Nyt Jasmin on avannut sairastumisensa syitä omalla Instagram-tilillään. Sunnuntaina näyttelijä julkaisi sometililleen kuvan itsestään ja pitkän tekstin, jossa hän kertoo lisää sairastumisestaan.

– Lupasin avata mun viimeiseen vuoteen mahtuneita vaikeita asioita täällä teille, kun olen valmis. Nyt halusin kirjoittaa vielä aika pintapuolisen, mutta mulle tärkeän pätkän ja avata tätä arkaa aihetta hieman kerrallaan, Jasmin kirjoittaa.

– Viimeisen vuoden aikana oon kyllä niin monessa sopassa keitetty, että jos tää ei oo mua vahvistanut, niin sit ei mikään! Jasmin kertoo.

Hän jatkaa, että luottamusta ihmisiin ja elämään on koeteltu ja kroppa oli sanonut itsensä irti henkisen rasituksen, jatkuvan stressin sekä ahdistuneisuuden ja masennuksen myötä. Lopulta perusterveyskään ei ollut enää itsestäänselvyys.

– Mietin huonoina aikoina monesti, että mä hitto heitän just nyt hanskat tiskiin enkä jaksa enää. Ensin itkin päivittäin, lopulta en enää pystynyt edes itkemään. Olin vaan jotenkin ihan turtunut kaikkeen, Jasmin kirjoittaa.

Jasmin haluaa kertoa seuraajilleen, että tällä hetkellä on todella kiitollinen jokaisesta pienestä onnen ja helpotuksen kyyneleestä, jotka julkaisun kirjoittamisenkin hetkellä poskelle vierähtää.

– Aurinko on alkanut paiskaa mullekin ja mä uskallan taas pikkuhiljaa alkaa olla oikeesti onnellinen, hän kirjoittaa.

Voutilainen kirjoittaa vielä lopuksi, että vaikka kliseiseltä kuulostaa, elämä kantaa juuri siihen suuntaan, minne sen on tarkoitus mennä. Hän kertoo, että on oppinut elämässä kaikella olevan tarkoituksensa ja se tarkoitus voi selvitä pitkän ajan jälkeen tai joskus ei ehkä koskaan.

– Arvostakaa sitä, mitä teillä on. Älkää miettikö, että ”mut ku” ja ”sit ku”, vaan tehkää asioita niin kuin huomista ei ois! Jasmin kiteyttää.

Lue myös:

Jasmin Voutilainen avautuu rakkauselämästään – täräyttää suoran mielipiteensä Tinderistä: ”Pari päivää kestin”

Salkkarit-tähti Jasmin Voutilaisella karmiva vuoden aloitus: ”Mieli on tosi maassa”