Salatut Elämät -ohjelmasta tuttu näyttelijä ja muusikko Konsta Hietanen ja hänen vaimonsa Aami Hietanen ovat olleet naimisissa jo 14 vuotta. Pari juhli hääpäiväänsä eilen tiistaina.

Konsta julkaisi eilen vauhdikkaan hääkuvan vaimostaan Instagram-tilillään.

– 14 vuotta sitten mentii tällee ja vauhti on vaa kiihtynyt. Rinnallas olo niin onnekas, Konsta kirjoittaa.

Pari meni naimisiin vuonna 2008 ja heillä on viisi lasta. He tapasivat toisensa jo teini-ikäisenä, kun Konsta oli 18-vuotias ja Aami kolme vuotta nuorempi.

Huhtikuussa Salkkarit-tähti kertoi Metropolin haastattelussa, että hän muistaa häistä vain sen, kuinka ihmiset jorasivat siellä hikipäissään.

– Minulla ei ole omista häistä mitään yksittäistä muistoa, mutta jälkeenpäin on tullut muisteltua, kuinka hyvät juhlat onnistuimme järjestämään. Kyllä ne ovat parhaimmat juhlat, jossa olen ollut. Niin varmaan jokainen sanoo omista häistään, näyttelijä kertoi tuolloin Metropolille.

Hän kertoi haastattelussa, että heillä on vaimon kanssa ollut tapana juhlistaa hääpäivää joka vuosi.

– Usein olemme vieneet lapset hoitoon ja viettäneet päivän kaksistaan, Konsta kertoi.

Konsta Hietanen tuli aikoinaan tunnetuksi jo lapsena, kun hän voitti siihen aikaan suositun Tenavatähti -laulukilpailun sekä näytteli Poika ja Ilves -elokuvan pääroolin. Sittemmin Konsta on tehnyt uraa laulajana ja näyttelijänä ja tunnetaan nykyään Salatut Elämät -tv-ohjelmasta Miki Kajanderin roolista.

Lue myös :

Salatut elämät -tähti Konsta Hietanen muistelee omia häitään: ”Kaikki jorasivat hikipäissään”

Salatut elämät -tähti Konsta Hietanen paljasti odotetun yllätyksen: ”Uskon, että tämä myös jysähtää”