Huippusuositun Netflix-sarjan, Somebody Feed Phil tuore kausi on ollut iloinen yllätys suomalaisille, sillä yksi ohjelman jaksoista on keskittynyt kokonaan Suomeen ja maamme ruokakulttuuriin.

Ruokamatkailuun perustuvan ohjelman uudessa jaksossa yhdysvaltalainen tähtijuontaja Philip Rosenthal vierailee Helsingissä. Suomen makumaailmaan Rosenthalin johdattavat useat eri julkisuudesta tutut, suomalaiset henkilöt.

Yksi jakson päätähdistä on Suomen pääministeri Sanna Marin. Rosenthal tapaa Marinin Helsingin edustalla sijaitsevalla Lonnan saarella.

– Nyt teemme jotain, mitä ohjemassa ei ole aiemmin tehty. Tapaamme maailmanjohtajan, Rosenthal toteaa jaksossa ennen pääministerin tapaamista.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Tapaamisen aikana Marin ja Rosenthal kahvittelevat syksyisissä merimaisemissa Lonnan kahvilassa. Marin kehuu Lonnan saarella sijaitsevaa julkista saunaa, mikä innoittaa Rosenthalin kertomaan jaksossa aiemmin nähdystä kokemuksestaan saunalautalla.

– Kävitkö sinä uimassa? Marin tiedustelee Rosenthalilta.

– En. En sentään ole hullu, Rosenthal vastaa välittömästi.

Marin huomauttaa suomalaisille ominaiseen tapaan, ettei ulkona vielä kuvaushetkellä ole niin kovin kylmä. Tämä saa Rosenthalin haastamaan Marinin uintireissulle.

– Hyppäisitkö muka nyt veteen? Rosenthal kysyy leikkisästi.

– En nyt, koska teemme ohjelmaa, Marin tokaisee nauraen.

Rosenthal huomauttaa, että ohjelman käsikirjoitusta voisi muuttaa niin, että pääministeri hyppäisi jaksossa hyiseen meriveteen.

Marinin lisäksi ohjelmassa nähdään muun muassa kansainvälisesti menestynyt näyttelijä Jasper Pääkkönen ja julkkiskokki Sara La Fountain.

Lue myös:

Sanna Marin otti pitkästä aikaa lomaa itselleen – Ile Uusivuori kommentoi pääministerin vapaata viikonloppua tiukasti

Sanna Marin ja Markus Räikkönen edustivat Emma-gaalassa – jättivät vastaamatta yhteen kysymykseen!