Suomen menestyneimpiin media-alan yrittäjiin ja somevaikuttajiin lukeutuva Sara Sieppi on yksi tänään alkavan, Discovery+-suoratoistopalvelun Iholla-ohjelman päätähdistä.

Sieppi ihastutti suomalaisia myös ohjelman edellisellä kaudella. Nyt Sieppi nähdään jälleen ruudussa, ja nainen on tulevalla kaudella omien sanojensa mukaan rehellisempi kuin koskaan aikaisemmin julkisuudessa.

Sieppi pui tulevaan kauteen liittyviä tuntemuksiaan Discovery+-palvelun virallisella Instagram-tilillä järjestetyssä livelähetyksessä.

– Kakkoskausi meni vielä rennommin kuin edellinen. Kameralle ei hirveästi pysty feikkaamaan mitään. Tässä ihmiset näkevät, kuka minä oikeasti olen, Sieppi kuvailee lähetyksessä.

Tuore kausi on kuvattu kevään ja syksyn välillä viime vuonna. Kuvausten aikana Sieppi ehtii täyttää 30 vuotta, ja hän myös potee erilaisia, niin pieniä kuin suuria kriisejä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Livelähetyksessä Sieppi paljastaa, että vuosi 2021 oli hänelle suuri muutoksen vuosi. Tämä käy ilmi myös Iholla-ohjelmassa.

– Laitoin elämäni todella isosti remonttiin ja tein isoja päätöksiä. Elin rohkeammin ja vietin elämäni kesän, Sieppi toteaa.

– Aikaisemmin olen ollut vähän varovaisempi. En ole pystynyt antaa itsestäni kaikkea. Nyt sen sijaan olen ihan auki. Nuo kuukaudet olivat aivan hulluja.

Kauden ensimmäisissä jaksoissa nähdään, kuinka Sieppi pistää poikki pitkään jatkuneen on-off-suhteensa. Hän kertoo, että joutui tekemään suuria päätöksiä myös muissa ihmissuhteissa ja lisäksi myös muun muassa työasioissa.

– 30 vuotta täyttäminen vaikutti paljon kaikkeen. Halusin räjäyttää koko elämän, nainen naurahtaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei, voit katsoa sen täällä.

Tulevaan vuoteen Sieppi suhtautuu odottavaisin mielin.

– Olin harmillisesti koronassa joululoman. Nyt taas arkeen takaisin kiinni. Uusi vuosi on aina uuden alku itselleni.

– Tällä hetkellä oma elämäni on todella onnellista ja ihanaa. Jos joku olisi sanonut minulle vuosi sitten, missä olen nyt, en ehkä olisi itkenyt niin paljon silloin, Sieppi summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Iholla-sarjan tuore kausi tänään Discovery+-suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

Itkuinen Sara Sieppi avautuu tapailusuhteen päättymisestä – ”Mä en jaksa enää olla epävarmassa tilanteessa ja miettiä, milloin hän lähtee taas”

Sara Sieppi avautuu poikkeuksellisesta joulustaan – vietti juhlapyhät yllättäen yksin: ”Päätin etten anna minkään lannistaa”