The Giant Leap -yhtyeen laulajana tunnetuksi tullut Sebastian Rejman on keskittynyt viime vuodet näyttelemiseen. Hän on näytellyt vuodesta 2018 lähtien Syke-sarjassa akuuttilääkäri Jesseä.

Hän on tyytyväinen siihen, että katsojilla menee vain harvoin fiktio ja fakta sekaisin.

– Minua ei onneksi sekoiteta kovinkaan usein roolihahmooni! Se olisi ihan kauhea tilanne, jos minulta tultaisiin kysymään lääketieteellisiä neuvoja. En varmasti osaisi antaa mitään neuvoja, Sebastian Rejman naurahtaa Metropolille.

– Täytyy myöntää, että jonkin verran olen oppinut kuvausten myötä lääketieteellisiä termejä.

Sebastian myöntää, että erityisesti yksi asia on tuottanut hänelle Syke-sarjan kuvauksissa vaikeuksia. Kyseisen asian takia on jouduttu usein kuvaamaan kohtauksia uudelleen.

– Tämä saattaa kuulostaa vitsiltä, mutta eniten minulle on tuottanut tuskaa roolihahmoni sukunimen lausuminen. Roolihahmoni sukunimi on Adlercreutz. Kaikista eniten mokia on tapahtunut, koska en ole saanut sanottua roolihahmoni sukunimeä oikein. Olemme joutuneet kuvaamaan sen takia kohtauksia uusiksi ja tilanteet ovat menneet hetkittäin todella huvittaviksi.

Kohtauksista on pyritty tekemään mahdollisimman aidontuntuisia, minkä takia kuvauksissa on apuna muun muassa oikeita lääkäreitä. Heidän tehtävänään on muun muassa katsoa, että kuvauksissa tapahtuvat operaatiot sujuvat oikeaoppisesti.

– Kun meillä tulee sarjan kuvauksiin vierailevia näyttelijöitä, he ovat vaikuttuneita siitä, kuinka iso ja aidon oloinen studiomme on. Se näyttää ihan sairaalalta.

Sairaalamaailmassa tai lääkärin työssä ei ole tullut Sebastianille ainakaan toistaiseksi vastaan asioita, jotka ällöttäisivät häntä.

– Minulla ei ole piikkikammoa eikä myöskään haavojen avaaminen ällötä minua, Sebastian pohtii.

Onko sairaalamaailma tullut sinulle tutuksi siviilielämässä?

– Minulta on leikattu kitarisat ja polvi.

Lue myös:

Iina Kuustonen paljastaa, mitä Syke-rooli on häneltä vaatinut – avautuu yllättävästä yksityiskohdasta!

Iina Kuustonen avautuu haasteistaan Punttikomedia-elokuvan näyttelijän kanssa – ”Hän saa pudotettua minut yhdellä katseella”